Ivan Kornienko

Soil centrifuge stopped working - 1.15.58.0

Recommended Posts

Posted (edited)

Summary:
1.15.58.0 - Steam - Soil centrifuge stopped working

Description: 
Soil centrifuge stopped working when I started the cycle and then popped it out of the medium platform B to turn it around. After I placed it back on the platform it doesn't work any more. The button, which should start/stop centrifuge cycle is no longer there. The button of repeating the process was also absent. Arrows for selecting the resource are present but unclickable. Resource stuck on quartz. Placing on different platform didn't help. Going back to menu fixed "repeat" button, but the centrifuge still doesn't work. When I press the "repeat" button it shows stop/start button, but it does nothing. Turning game off/on doesn't help either. Reconnecting power cables to the platform doesn't work as well.

Woarkaround:

Use packager to pack/unpack.

Notes: I was on Glacio and spent like 30 minutes looking for graphite for the packager and found only 1 bit in a fallen ship! Moral of the story - never leave your home planet without a packager.

Platform:
Steam / PC (keyboard+mouse) / Windows 10

Version / Build Number: 
1.15.58.0 (as in build.version file)

Specifications:

  • OS: Windows 10 Home x64 | v. 1909 | Build 18363.1082
  • CPU: Intel i7 7700HQ 2.8GHz (actually runs close to 3.6GHz)
  • GPU: Nvidia GeForce GTX 1060 6Gb-GDDR5, driver version 456.55
  • RAM: 2x G.Skill F4-2400C16-16GRS 16Gb DDR4-2400 (1200MHz) / 32Gb total
  • Drive: SK HYNIX SC308 256GB SATA M.2 SSD HFS256G39TND-N210A
Edited by Ivan Kornienko

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now