1.15.55-Steam-Cannot connect to a self-hosted dedicated server


Recommended Posts

I've had a self-hosted dedicated server running for about 3 months now. Updated to 1.15.55 from Steam, restarted the host and now the server is listed as "offline". Reinstalling the game does not help, double-checked the firewall and network settings, no luck.

Edited by DartRaven
Link to post
Share on other sites
On 9/29/2020 at 3:15 AM, DartRaven said:

I've had a self-hosted dedicated server running for about 3 months now. Updated to 1.15.55 from Steam, restarted the host and now the server is listed as "offline". Reinstalling the game does not help, double-checked the firewall and network settings, no luck.

Hey I had all the items in the game and then my brother deleted the game and when I got the game back all my items where gone my username is Dallasaurasrex plz fix this

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Solved the issue, no thanks to SystemEra and this forum... The problem appeared to be connecting to https://5ea1.playfabapi.com:443. I am using Windows Server to run the dedicated server and it had "IE hardened mode" enabled, which prevented downloading the information from untructed sites. So adding the site to trusted zone allowed the dedicated server to run properly!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead