Recommended Posts

I found this bug. Debris just disappeared. But why?

[Before]
20200528031043_1.thumb.jpg.c83b028941cb432e9ba9f10d4ab8cac5.jpg

I'm just tried attach package to this because I want know "Can I package this?".
20200528032147_1.thumb.jpg.471f385276266a11921be2004e62c66c.jpg
Yeah, It can't be packaged.

So I went to another planet to make Explosive Powder.

But... When I went back and came back...
20200528034734_1.thumb.jpg.0cad96718caaba9b74d20465f02a8072.jpg

It is just disappeared! WTF

Why this is happening? Why the some debris just disappearing when it touched after?

 

That's odd...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you on Novus?  It seems the most recent reports about this have been centered on Novus from my time browsing the forums.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/30/2020 at 6:27 AM, squashman2020 said:

Are you on Novus?  It seems the most recent reports about this have been centered on Novus from my time browsing the forums.

Yes, there is Novus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

On 6/9/2020 at 12:30 PM, KOR_APUcard said:

Yes, there is Novus.

I wonder if there is something buggy on certian areas of that planet.  I had such bad problems on Novus I just left it.  It sounds like the same thing is happneing to you.    

See below for the thread I started a while ago.  Sadly I don't have a solution.  Making platform and storage units helped but it didn't fix the problem completely. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now