Sign in to follow this  
Weird Kid

Can't open my old world

Recommended Posts

Hi, so my old world freezes, like when I press load it immidiately freeze but the sound of the main menu continues, I decided to star a new world, just to see if there is an incovinient with my game, but it starts great, but the old one freezes the game, I cannot even ALT+F4, it won't let me. I don't want to loose the world, I had at least one base for each planet, 24 rtgs and a lot of trucks and resources. Pls some help here, what should i do.

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is currently a freeze bug in the game. You have to wait for an update. The developers are (very slowly) working on it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, mystikro said:

There is currently a freeze bug in the game. You have to wait for an update. The developers are (very slowly) working on it.

thank you, thanks for the only respond

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
50 minutes ago, Blind Io said:

There's a potential fix deployed to EFT now. 

hope for next update this problem will be fix

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Weird Kid said:

hope for next update this problem will be fix

 

You can try for yourself on EFT to see if it will be. 

SmartSelect_20190504-085035_Chrome.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, Weird Kid said:

hope for next update this problem will be fix

 

It is fixed. I managed to play for hours. It works fine, but please note that I did get one crash, so remember to save often.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, mystikro said:

It is fixed. I managed to play for hours. It works fine, but please note that I did get one crash, so remember to save often.

I had tried and when it loads it freezes... so I, i have a windows, not sure if that is the case.

 

23 hours ago, Blind Io said:

You can try for yourself on EFT to see if it will be. 

SmartSelect_20190504-085035_Chrome.jpg

do not have the code of beta for take dowm the branch

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, mystikro said:

It is fixed. I managed to play for hours. It works fine, but please note that I did get one crash, so remember to save often.

so I follow the steps and first i tried it and not function, I restarted the pc and now we will see

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this