chillerfive

Unplayable Performance on RX VEGA eGPU

Recommended Posts

There's not much to say other than that performance is ridiculous with version 1.0. I'm aware its a big update and performance has tanked for everyone but in my particular case the game became unplayable.

Intel i7-8750H (overclocked) + RX Vega56 (via Thunderbolt) + 16GB RAM + Quadro P1000 (testing all in 1440p)

Games usually perform as expected with a lot of games averaging >144Hz on 1440p on High Settings. There's certainly no issue with this particular machine when it comes to other games.

On the latest Radeon Drivers, the GPU maxes out, all while delivering 20-50 fps depending on the location. The Game runs with 40-60fps on the built in Quadro P1000 (~GTX 1050).

I did driver reinstalls / cleaning with DDU / disabling GPUs / testing on internal and external displays but have not found a solution.

I hope you can look into this. I'm happy to give further information of requested.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have no Probs with Performance 

i7-6700k - gtx 1070 - 16gb ram

however ... my cpu is at 20 - 25% load .. my gpu @70% (dunno if its 4k - i cant see my resolution nor able to change it) but i used to play anything on 4k as its my desktop resolution

 

As far as i know UE and AMD are not rly good friends...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now