Sign in to follow this  
zyxerdima

Frametime and framerate drops [with log and video]

Recommended Posts

Hello guys, hello developers

First of all, I would love to congratulate on the release of the game and express respect to the developers - you worked hard, and now the game feels way better and is definitely more polished (I know, I played Astroneer 2 years ago and I play it now after release 1.0).

But I've faced strange issue - after 20h playing on the same world, my framerate drops and frametime spikes drastically. I have no issues in the brand new world. 

I've recorded a log with MSI Afterburner, it is available here, and also I've recorded a video (available here) where I'm playing a few minutes in an 'old' world and some time in a 'new' world.
Specs are described in a log sheet. Content of ..\Astro\Saved\Config\WindowsNoEditor also available in .zip archive. 

Any help would be appreciated,
Thanks and again congratulations with the release of the game.

AstroneerWindowsNoEditor.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try to spread your base out I did that with all my energy things so that they won’t load in but still power stuff 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this