Sign in to follow this  
ssutcliffe

Beacons turn off on vehicle when exiting game

Recommended Posts

Windows 7, Terrain 2.0 test. 

Put a beacon on a Large Rover on a medium storage slot  - turn it on. Exit to windows or exit to main menu.  When loading that save the beacon will be off. This seems to happen only when you put a beacon on a medium storage slot - if it's on a regular slot they seem to stay on. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I noticed this happening so I moved the beacon off of the storage and onto a rover attachment point. Unfortunately, now the beacons seem to turn off no matter where they are attached to the rover when you reload the game. I don't really mind that the ones on the storage rack do the auto-shutoff thing, but I feel that the ones on the rover attachment points should remain on until I turn it off.

Edited by Flyingcrowbar

Share this post


Link to post
Share on other sites

+1 to this.

I use beacons attached to medium storage on the platforms of my vehicle bays so that I can easily identify them from orbit.  Unfortunately, they are turned off between saves!

Also, beacons attached to auxiliary ports on vehicles also change color if you use Z/X on them.  It is expected, but sometimes I am using Z/X to turn on/off generators, and the beacon will also cycle as I do so.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this