scraps

[0.10.2.0][Windows] Large Storage does not appear in crafting list after being researched

Recommended Posts

After researching Large Storage, it did not appear to be buildable in the Vehicle Bay. The Research Catalog has it in the Vehicle Bay section, so I believe it's supposed to appear there as a construction option after being researched.

Screenshot attached, showing that in my Vehicle Bay page of my Research Catalog I have researched three of the craftable items, but in the Vehicle Bay, only two items are craftable.

image.thumb.png.867bf352ebc6de814aaff06d7a71dc07.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

ah! It changed! Ok, so ... I think in order to actually repro this, you need my entire research catalog. I researched some new stuff, but I can't remember what stuff I researched that is new, and now I have the Large Storage in my crafting menu, but the Buggy is gone!

 

  1. Backpack
    1. Tethers
    2. Canister
    3. Beacon
    4. Work Light
    5. Oxygen Filters
    6. Small Oxygen Tank
    7. Small Generator
    8. Small Solar
    9. Small Wind Turbine
    10. Power Cells
    11. Small Printer
  2. Small printer
    1. Medium Storage
    2. Medium Platform A and B
    3. Solid-Fuel Thruster (I think this is the new thing I researched?)
    4. Rover Seat
    5. Shuttle Seat (this is also a new research item)
    6. Medium Printer
  3. Medium printer
    1. Large Platform A, B, and C
    2. Research Chamber
    3. Smelting Furnace
    4. Soil Centrifuge
    5. Chem Lab
    6. Vehicle Bay
  4. Vehicle Bay
    1. Buggy (now not craftable!)
    2. Small Shuttle
    3. Large Storage

 

With that research tree, my crafting options at the Vehicle Bay are:

  1. Large Storage
  2. Rover Seat
  3. Shuttle Seat

 

I can't make any vehicles right now :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

You have to have a medium or large Rover near by the vehicle bay for the large storage to be active on the controls. Same for the Shuttles and Platforms. Once those are far away from the bay then it will switch back to Rovers and Shuttles again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I didn't even have rover researched when I wrote the initial bug report; there was no rover nearby. There was no rover at all. I did have a buggy, though. It's possible that my buggy was nearby.

Share this post


Link to post
Share on other sites

by now I've built a medium rover. I put that in front of the vehicle bay and the large storage still doesn't appear. I made some rubber to make a large rover but I can't get the rubber out of the chem lab ¯\_(ツ)_/¯

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now