Recommended Posts

 I was so proud to build my first shuttle, fueled her up and had lift-off, did a few evolutions around the starter world and landed exactly where I took off. Once landed realized that both my rover and truck vanished... so happy to launch into space, so sad it cost me my two land vehicles. Lets fix this so future explorers don't have to walk back to their main base.

Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Eaglehaslanded said:

 I was so proud to build my first shuttle, fueled her up and had lift-off, did a few evolutions around the starter world and landed exactly where I took off. Once landed realized that both my rover and truck vanished... so happy to launch into space, so sad it cost me my two land vehicles. Lets fix this so future explorers don't have to walk back to their main base.

Exactly same thing happened to me. You need to dig them out.. Believe me.. It's catacomb city beneath alpha base.

Link to post
Share on other sites

I encountered a similar issue but in reverse.  I had my shuttle parked at the vehicle bay and went out on my rover looking for crash sites.  When I got back my shuttle had disappeared.  This happened twice. I dug down below the vehicle bay and did find part of a cave system, but no shuttles. Now I'm afraid to go into space and have my vehicles despawn :S

Link to post
Share on other sites

Yeah, especially when you take the time to build it just the way you like it with all the fixings, super bummer. I will try to leave my ground vehicles at an offsite base when I use shuttle next time, take off and land shuttle from the same base separate from ground vehicles and see if that helps prevent the loss, I will post results tomorrow. For now I am off to bed to have dreams of space exploration.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead