Ghostwolf93

Batteries don't work on Large Storage

Recommended Posts

So I was very happy to discover that you can now put Large Storage onto the new Large Platforms. However, I've now discovered that any batteries attached to these Large Storage are not connected to the base's power network. Power doesn't go in, nor does it go out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

repost, even if the title may be a little bit misleading, i've described that bug here:

if you'd like you could write a comment to confirm the bug.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

yep, i also wrote an update thanks to other posts from some people around here :)

your post was one of them!

PS: Man that Limit before submitting responses hurts! i've answered like 4 different topics and now can't post for 1 minute!

Share this post


Link to post
Share on other sites

The limit is most likely there to try and curtail bots from spamming the forum. I've seen a couple of instances where the same 'user' has posted a new topic (all in a foreign language) ever minute in one category, with something on the scale of 40 posts in one go, all with the same link to the same obscure webpage. Have reported them every time. Haven't seen one lately, so maybe the limit us working?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now