Recommended Posts

       There seems to be a discrepancy/glitch with the vehicle bays in the game. The problem occurs whenever you have multiple vehicles. The creation of one vehicle can destroy a previous vehicle, or render one of them unuseable. I have had shuttles buried under spaceships, and rovers or trucks that seem to disappear at random. This is very frustrating when you have worked so hard to make one, and/or you have worked to fill one up with resources. 

        One simple solution to this would be to create garages, and relabel the bays as manufacturing plants. These garages could start simple, say holding just one rover. They would essentially save the rover in its current state for use whenever you needed it. There would then be a need to upgrade your garage as time went on. You could build a larger version or perhaps add modular stations that added more storage. This could maybe top out with the storage of two different rovers and two different trucks.

       In similar fashion, the designers could introduce space ports or launch pads. These would essentially work as garages for spaceships and shuttles, and could have similar tiers of upgrades.

        All of these upgrades could be tied to new research, rare artifacts, rare resources, and exploration. There would also be a need to power these garages and a possibility for many other cool upgrades.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead