Search the Community

Showing results for tags 'win 10'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support + Suggestions
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 3 results

  1. every time I try to open the game the System Era logo load screen comes up but there is no animation and it just sits there forever. I tried reinstalling it but that didn't help I also tried restarting my computer that also did not help and I'm at a loss for ideas now.
  2. Summary: 1.0.4.0 - Steam\Win10 - Game's processes does not stop afret leaving the game. Description: After start PC and in first time start game, when i leave from the game, process stayed and used computer's resources, actually i think that it's not only these 2 process, cause when i stoped those processes Disk has been released. And i dont know its only my trouble or is it the game's problem. After forced stop it not repeated, only after starting PC and first launch the game. p.s. sorry for my English, i trying to use google translater but sometimes it do shit. Video long is 1:27 min If this is my problem and you know how to fix it, please let me know. Platform: Steam - Windows 10 Version / Build Number: 1.0.4.0 Specifications: OS: Windows 10 64-bit (10.0, Build 17134) CPU: Intel(R) Core(TM) i5-4590 CPU @ 3.30GHz (4 CPUs) GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB RAM: 8192MB DDR3 1866Hz Drive: Seagate Desktop HDD 1TB DxDiag.txt
  3. Corey Jenkins

    Windows 10 Launch Fail Fix

    Last night I felt like playing some Astroneer. I jump over to my PC(Windows 10) and start it up. After clicking the shortcut to start the game, the splash screen appears, and then it closes. No errors occur, nothing running in the task manager, nothing. Kinda weird because I just played it a couple of days before. No big deal, try it again, same result. Ok, I then restart my machine. After restart, I get the exact same result. Next was uninstalling and reinstalling. Get the same result. Look up that I might need an update C++ runtime. Install the runtime, restart my machine, try to start the game, same result. Something is preventing the game from starting. I remembered having a problem once with some random software I installed. If the software ran in the background, it would not launch. So, after some digging I found the location in the sorry Windows 10 settings menu to turn off apps to run in the background. You can select which apps to turn off, so I turned off Astroneer to run in the background, then I clicked on the shortcut, and the game launched just fine. Hopefully this helps someone out.