Search the Community

Showing results for tags 'wide mod'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support + Suggestions
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 2 results

  1. Hi, I'm having trouble using the new augments. So far I've obtained the terrain analyzer, inhibitor, wide mod, and narrow mod. The only one of the 4 that seems to function in it's intended way is the inhibitor. This is what my mods do when I try to use them with the terrain tool: - Inhibitor: collects resources without deforming the ground (so it's working properly) - terrain analyzer: doesn't "sample" the terrain. The meter never fills, it stays black. When removing terrain nothing happens, when adding terrain it gets added in a default green color. I can then remove the green terrain. This tool doesn't analyse and seems to be stuck on some default terrain without changing. - Wide mod: when removing terrain it does nothing, when adding terrain it paints the ground grey. -Narrow mod: Nothing. Literally nothing. When I equip this, I don't even have the option to add or remove terrain or anything So yeah imagine my surprise at the results when trying to use these new mods haha! It was something I was pretty excited to test out after the updates, so I'm a bit sad it's not working like intended. Was really looking forward to painting the ground like in the videos you know. If anyone could help me with these problems I'm having with the augments, or suggest anything I can do to get them to work properly I'd reeeealy appreciate it! Thanks for reading
  2. Summary: 0.4.10215.0 - Steam - Weird Wide Mod behavior Description: Started a new save on version 0.4.10215.0; progressed until crafting both the Boost Mod and the Wide Mod. Boost Mod seemed to work fine, Wide Mod however didn't actually make the Terrain Tool area any bigger, either by itself or with the Boost Mod Later on crafted a Inhibitor, which worked as expected on its own, and with the Boost Mod. However, after equipping it together with the Wide Mod, the Wide Mod started behaving as an Inhibitor. It still has the appearance of the Wide Mod, is still labeled as a Wide Mod, but when equipped, will prevent the Terrain Tool from changing the terrain in any way, even when equipped on its own. Saving and restarting the game has no effect, and the Wide Mod still behaves as an Inhibitor. Platform: Steam Version / Build Number: 0.4.10215.0 Specifications: OS: Windows 10 Pro x64 | v1703 | Build 15063.674 CPU: Intel I7-3820 CPU 3.60 GHz GPU: nVidia Geforce GTX1070 RAM: Corsair 2x8GB DDR3 Drive: Sandisk Ultra II 480 GB