Search the Community

Showing results for tags 'unplayable'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 12 results

  1. When I enter my save that I have worked for days on my game crashes after a set amount of time leaving me with this in my clipboard- Fatal error! Unhandled Exception: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION reading address 0xb674fd40 0x0000000048782CAD Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00000000487819B1 Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x000000004870B6F4 Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x0000000049C80253 Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x0000000049C81D46 Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x0000000048A2A10E Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x0000000048A2A30E Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x0000000048A35A34 Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x0000000049C88800 Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x0000000049C8A847 Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00000000499E2DF4 Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x000000004990CB48 Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00000000486A0ABE Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x0000000048618499 Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x000000004861F9EC Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x000000004861FA4A Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x0000000048625DC6 Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x000000004A81A467 Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x0000000042146FD4 KERNEL32.DLL!UnknownFunction [] 0x000000004283CEC1 ntdll.dll!UnknownFunction [] 0x000000004283CEC1 ntdll.dll!UnknownFunction [] need to know how to fix this so I can finish the Exo Request Platforms quest I really wanted the mask before it becomes unavailable I don't want to leave a bad review cause the game is amazing but if I cant continue my save where I have everything I need then I don't want to play at all and will get a refund I was going for the achievement "...and beyond" in this world and have all but Atrox awakened so if this can't be fixed then I'm getting a refund and leave a bad review I'm sure others are having this issue as well and I'm sure they would like this problem fixed too if this can't be fixed I will refund and get a different game
  2. Firstly, the fps loss since the update has made this game unplayable..... Secondly, trying out the new auto extractor and once finished on a patch of resource, I can't repackage it to move to the next one.... Very dissapointed...
  3. Summary: This game is constantly crashing. Told by support to clean up tethers not being used Description: I was told by your support that i have to go through every planet and clean up any unused tethers. It is taking a very long time clean up tethers since the program is always crashing. Also told by support that this problem is due to limitations of the ps4 hardware. Why release it to console if it won't run? The game is 3.34GB. save file is 19MB. I'm only up to activating the Calidor gateway engine. I do not have any problems with any other games i have Platform: Ps4 Version / Build Number: Version 1.11
  4. I bought Astroneer on steam and tried playing it for some time now in singleplayer and multiplayer. I can't even walk for 2 seconds without having a lag spike where I can't turn the camera or suddenly am somewhere else. I turned down all the graphic settings to low, it didn't change anything. This problem happend right from the start, even in the tutorial and the starting sequence where the capsule flies, the animation basically was a big lag. The game also has a way higher loading time than with all of my friends. Internet connection is flawless, upload and download highspeed, good ping and everything else. Other very high performance games like ARK have worked perfectly on my PC since years, just Astroneer doesn't do it AT ALL. It's totally unplayable and since I can't find a fix for it via the settings or anything else, I have to see it as wasted money and time. Very disappointing as I was looking at this game for a long time.
  5. Title says it all, any help? xbox one? saves file looks to be about 250mb, put to much time in to restart again feel like uninstalling it Cleared cache & restarted, uninstalled, re-installed, still crashs every 5 min Was fine in this state last night (picture), now have ALOT less but keeps crashing
  6. Can not run game for more that 5 minutes before it crashes, screen goes black and I'm back on the XboxOne home screen. I can be walking, in a vehicle, entering or exiting vehicle or shelter. This has been happening for a week now. Before that no issues. Game now unplayable. Xbox OS version 10.0.18362.2018
  7. When I enter a shuttle, exo habitat or vehicle seat, the game will instantly crash to home screen during the games auto save. essentially making it impossable to save, even using the save and quit option causes the game to crash to home screen and not save. This started happening around he launch of 1.0, but was intermitant, As I progressed towards end game however the issue has progressively gotten worse. Now the game crashes multiple times a play session and anytime I attepmt to save. Thus making it completly unplayable as I cant make and save any progress. ERA, if you're reading this, Please make this a priority on you're fix list, I enjoy this game, but with this crash on save issue. I cannot enjoy you're game.
  8. Fist of all: we love this game! Sadly we can't play it anymore. This is how vesania looks to me and my mate: And this happens a lot, but at this planet in such hugh amount that you can't longer just walk around. Also I can't build anything(I'm not hosting the game).
  9. I started playing astroneer with my friend and we both relised very quickly that the host will lag so much that it starts to not be playable with friends! Playing alone is fine. But I think I know the problem I think that all the chunks being loaded all go to the host. so 2+ people are loading chunks and all that chunk processing go to the host instead of the joined client. The joined player does not lag unless their are more than 3 people in the game playing 2 people the host lags bad but the joined person does not at all
  10. So when I try to open a menu (ex research chamber), my backpack with rapidly open and close instead of the menu opening. This bug renders the game literally unplayable. Same thing happens when trying to interact, except the mining tool with rapidly be pulled out then put back instead of using the object (ex. turning on a furnace). Bug began randomly occuring and didn't stop with a restart or the game or my pc.
  11. 0.6.5 - Steam - Nothing is interactable/game engine broke I was casually playing from fresh start, and after making two platforms to make some bytes, they both started to refuse to my cursor, when i wanted to plug out the cables and connect the platforms. after fe more seconds i was unable to interact with anything in game. After a restart i've moved one platform and accidentally put it ontop of another one, then they merged into one, freezed, and i can walk thrugh them. I can't still interact with nothing in my base. Also one of the unknowns i've gathered started to act weird, started to clip through me and had a seizure other times. Steam 0.6.5 OS: Windows 10 Home 64-bit x64 | 1709 | Build 14393.693 CPU: Intel i7-6700K 4GHz GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070 16GB RAM: 16 GB (DIMM DDR4, 2400 MHz) Drive: ADATA SP550 250GB
  12. when i press alt+tab it moves a frame and then freezes again i can press alt tab enough to like move around the settings but in game its unplayable. Its super weird but unplayable. Pressing alt+tab moves it frame by frame I know it is a compatability issue with the graphics card because I only know of one other person who has this problem and they have the same graphics card. If you can find a way to fix this I would love to play this game. It used to work but after a lot of updates it now does this.