Search the Community

Showing results for tags 'teather'.

The search index is currently processing. Current results may not be complete.
  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. After digging deep into the caves, the teather lines connection is not visible anymore. I have included my save file (in zip format) and a screen shot. System Spec: Windows 10 Pro 64-bit Intel Core i7 920 @ 2.67GHz Corsair 12.0GB Triple-Channel DDR3 @ 1600MHz ASUSTeK P6T (LGA1366) 1023MB NVIDIA GeForce GTX 550 Ti (EVGA) If you need more information don't hesitate to contact me. Continue your good work and congratulation to all the team for this excellent game. p.s. After restarting the game and removing the last teather i placed and putting a new one , the connection lines where visible again. Save File: Astro.zip
  2. Hi, just wondering what could be wrong...Three days ago bought astroneer on my Xbox 1, played it an awful lot in three days and now whenever I place a connected teather it freezes my game for about 5/10 seconds..? I’ve heared there’s been teather lag problems before, would be a shame if I’d have to start a new world.