Search the Community

Showing results for tags 'starting'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support + Suggestions
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 2 results

  1. Summary: 1.0.4.0 - Steam - Alignment Mod Alters Starting Platform Description: If you click on the starting platform in wall mode of the alignment mod, it makes a lump in the black rock your hab spawns on that is not normally mineable. You are unable to fix it afterwards. Also I was using it to flatten the surrounding area and it made a stair step pattern in the black rock as well which I am now unable to repair. form: Steam Version / Build Number: 10.0.4.0 Specifications: OS: Windows 7 x64 CPU: Intel i7 3770K 3.5GHz GPU: Nvidea GeForce GTX 1060 6GB on board ram RAM: 8GB DDR3 Drive: Samsung 850 250GB
  2. As you can see there's a broken planet (which everyone is aware of already judging by this forum) but my starting planet has disappeared completely leaving just the beacons below the planet I am currently on. I used the shuttle to blast off to explore a new planet and I managed to come back "home" once to drop off some research I had found but then when I left again for the new planet and tried to come back home after picking up more research it had completely bugged out and disappeared! I have restarted the game and tried quitting to the main menu but it hasn't fixed it, does anyone have any ideas/fixes?