Search the Community

Showing results for tags 'return'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 3 results

  1. Hey, guys! I absolutely love your game. If I didn't post this right, I hope someone can (respectfully) let me know. I went to an "exotic" planet in the shuttle to collect Research, and when I returned to my home base on my home planet, the world was flattened and very bland. I understand when it would need to catch up, but there wasn't any. The same caves were accessible, it was just flattened without any formations or foliage. When I drove my Truck/Rover trailer-rig into the cave closest to home and got out to collect copper, the game crashed when I tried to put a Research pi
  2. When building more than 1 vehicle assembly and also more than 1 spaceship, on return to earth the spaceship will land at the first vehicle assembly. Even if the landing pad is occupied by another spaceship.
  3. Rover complete gone (no tag or any evidence) after return to Terran from another planet. Could be it blew away but there is no tag, so i think its a glitch.