Search the Community

Showing results for tags 'purple'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. Playing on Xbox One One of the purple gateways I encountered on the surface of sylva wont unlock even with enough power going to it. I have tried powering it from a rover (making sure the arrows are the right way) and also from a platform. the pillars appear when a plug is attached to it and the purple bars rise all the way to the top when I start to power it. the music starts to play as usual when it usually works but the pillars do not sink back into the base they just stay still even after a couple minutes. restarting has not helped. I connected 4 medium solar arrays, 2 medium batteries, 1 medium generator, 2 fully charged rovers and a small wind turbine together to produce the power, easily enough to power it. Version 1.0.3.0 gateway Glitch.mp4
  2. Summary: 1.0.3.0 - Steam - Purple geometric building crash Description: I found this awesome purple geometric building (3 Triangles with power plugs surrounding something in the center) and powered it up with 5 organics generators and a wind generator. After the center pieces slowly slid into the center a little isometric sphere showed up. I pressed and held F on the isometric sphere and got some energy orb which contained i believe 9 or so smaller components. when i turned my camera and looked up at one of the corners it started making mysterious noises(i believe it was intended to be that way). When i clicked on the center component while looking up at the corner the game immediately crashed and didnt leave any crash logs. Nothing happened when i pointed anywhere else and clicked on the components. Platform: Steam Version / Build Number: 1.0.3.0 Specifications: OS: Windows 10 Home x64 10.0.17763 Build 17763 CPU: Ryzen 5 1600 3.8GHz GPU: Gigabyte RX580 8GB RAM: GSKILL TridentZ 2x8GB 3000Mhz 15/15/15 Drive: Western Digital 1TB Black