Search the Community

Showing results for tags 'progress lost'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support + Suggestions
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 1 result

  1. Xbox One (standard, not S or X) External Storage - game installed here Astroneer version 0.10.5.0 Reloaded the game today, save point has lost several hours of gameplay. Location Terran, somewhere on planet surface, between several beacons and out of site of habitat (single one on planet) Was using large rover, with three medium rovers, all chained together as follows: Large rover: rover seat, medium storage, medium battery, 2x medium solar panels, assortment of resources (mainly scrap) Medium rover: Large storage, 4x medium storage, 4x small solar panels, 2x small wind turbines, 3x small batteries, assortment of resources (mainly scrap) Medium rover: Large shredder Medium rover: Research station, winch Winch: Medium platform with scrap attached During the several hours of gameplay (approx 5 hours) I had entered and exited the rover numerous times. At the end of gameplay I enter the rover, then used the menu and selected "save game and exit to main menu". Waited for main menu to appear before quitting to Xbox home and shutting down Xbox.