Search the Community

Showing results for tags 'problems'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 18 results

  1. Please, use google translator: PT Br - English. Olá Problemas encontrados: 1) ao instalar a nova versão os planos se descolaram, ficando uns mais altos e outros mais baixos. Habitat e outros ficam flutuando; 2) assento fechado - está liberado, mas não está disponível para imprimir no hangar e impressoras; 3) armazenagem grande - está liberado, mas não está disponível para imprimir no hangar e impressoras; 4) nave grande - está liberada, mas não está disponível para imprimir no hangar de veículos;
  2. - In the tutorial there's a few off beat translations to dutch present: if you hover over the astroneer in english it says "print items", in dutch this is translated to "items worden geprint". It's an absurd translation because that doesn't match the command to print items. This translation would literally translates back in english to "items are being printed". The correct translationIt should simply be "items printen". - After you print a generator you're being asked to restore power, but again that card has the same translation mistake. It's not "stroom wordt hersteld" (that
  3. Hi. It's my first post. I've downloaded the last update of astroneer (0.6.1.0) and I've some problems The save is created in this version. The biggest problem is with veichles, often I can't overturn rovers and two of my rovers, a small and a big rover, have infinte power. Before reporting the bug I want to ask you: Do you have the same problem? Or a solution?
  4. Hello! I have a question. I have a system like this: Processor: Intel Core i5-3340 CPU @ 3.10 GHZ (4 CPUs) Video Card: AMD Radeon R7 200 Series 2GB 8GB DDR3 RAM Motherboard: ASUS H61M-PRO On the lowest graphics,I get nearly 55FPS.I want to improve this FPS.What should I do?
  5. Someone can help me? i change my graphics and my astroneer stary with the grey window, i play on windowed but i never have this problem... help me please!!!!
  6. Why is this game still a complete fail after months? The team has had literal months to work on things and it feels like the game has regressed. Rover Handling I still cannot drive a rover without having it fly into the atmosphere and the time that I do get with the rover on the troposphere is spent trying to flip the rover over because its handling was implemented by a four year old. Crafting & Research Why can I no longer craft a tank or small battery on my backpack? Why was there no on screen notification saying that the way small batteries and tanks can be crafted h
  7. Hey I experience some problems after the newest update. It seems that the framerate keeps dropping after few hours of playing. My base isn't very big, i've got 3 vehicles and i avoid to use tethers... Still fps drops to under 20 and worse. Also my game crashes everytime i played about 15 minutes. Screen freezes and i have to close the game. Thats new...never happened before the update. I would love to play the game because it makes so much fun and i was very excited for the new update since they said it would be a performance update too...but now its even worse than before
  8. Hello! I'm new on these forums, but i'm requesting help on a error that appears when I launch Astroneer. It says "DX - Feature level 10.00 is required to run this engine" I have a 64 bit conputer I have a great graphics card I've un-installed and tried all that Thanks, I've been needing some help on this problem.
  9. hi. im having a problem joining my friends game i have tried every way, 01. while not in game receiving getting a invite 02. while not in game clicking join on our steam chat 03. loading the game and trying to join i can not seam to get it to load it keeps starting a new world i searched the forums 1st to see if other people are having the same problem i couldn't find anything but if there is already a post on this i apologise
  10. 1. Every time I entered my rover it would flip around like crazy and kick me out of the vehicle. 2. I often find my character sliding underneath the map and floating around underground. 3. Fake terrian near my base. There would be a very flat pieces of terrain that I could walk through. 4. May not be a bug, but when I enter my pod the door does not shut. I wish it would. Sorry if these are already mentioned elsewhere.
  11. As I was building my base outwards, i found that one of the station modules (a vehicle bay) was not charging through my central battery(ies) and that no solar panels, wind turbines, or any other power-supplying device would charge it if not directly connected to it. They could not be, for example, on the other side of my base, or on a connected truck/rover, and receive power through the base wires. Soon, i found that the problem had spread to my other modules! I restarted my game, and then all modules but the original one had the problem gone. PLEASE HELLLLPPP!!!! PS: while on the to
  12. As I was building my base outwards, i found that one of the station modules (a vehicle bay) was not charging through my central battery(ies) and that no solar panels, wind turbines, or any other power-supplying device would charge it if not directly connected to it. They could not be, for example, on the other side of my base, or on a connected truck/rover, and receive power through the base wires. Soon, i found that the problem had spread to my other modules! I restarted my game, and then all modules but the original one had the problem gone. PLEASE HELLLLPPP!!!! PS: while on the to
  13. As I was building my base outwards, i found that one of the station modules (a vehicle bay) was not charging through my central battery(ies) and that no solar panels, wind turbines, or any other power-supplying device would charge it if not directly connected to it. They could not be, for example, on the other side of my base, or on a connected truck/rover, and receive power through the base wires. Soon, i found that the problem had spread to my other modules! I restarted my game, and then all modules but the original one had the problem gone. PLEASE HELLLLPPP!!!! PS: while on the to
  14. So sorry to put different ones inside one topic, it feels to me that this makes the most sense. I read the others reports, and i felt like adding 'my little report' after three days of playing this game. The game crashed +-3times, but thanks to the vehicle saving thing and quick load it's no bother to me Hopefully this post will be helpful 1. Truck flying away: most of the time the more it is loaded the worse it gets. It always works out fine though, i press tab and the vehicle tries to get back on its wheels (after several times i can drive again) : when it lands in a crater it
  15. I love the game, but I would like you to know all of the bugs and problems I have ran into so hopefully you can update and fix them. I am on Xbox One. •After loading a previous save, the items on my back are away from me and not directly on my back •Co-op player after dieing, fell through the ground. •Building ground beneath you sometimes glitches you through the ground and you'll fly in the empty ground space until you find ground again. •Apon loading in a save I lost one of my trucks. Also loading in, truck and any seats will bug out and start doing their own thing.
  16. I got the game on steam a day ago. I didn't understand what to do, so I refunded it. A day later (today), I decided to watch some people play it and i realized it's pretty cool. I got the game again, just to find out that it wont work. Every time I try to open the game, it says: The following component(s) are required to run this program: Microsoft Visual C++ 2015 Runtime. Would you like to install them now? When I hit yes and its done installing, it either says setup successful or gives me an error starting with 0x. Even when the setup says its successful, when I close out of that
  17. The following list describes the bugs and glitches me and my friend have encountered in our co-op world. Between the chunck borders the ground is tearing appart. When exiting a truck (with 2 extra attached explorers) the truck launched into the air and got stuck floating their and still is there to date. When spawning, my friend spawned through the planet and fell into a cave. When exiting our other truck, both him and the truck we're glitched underground in a cave. When leaving the planet with either a shuttle and spaceship the craft landed in space, he could tak
  18. Frame rate goes down immensly when driving in a rover or truck as well if you hit something with etheir one. As a request please try and fix Xbox One issues just as soon as you fix PC, don't leave us waiting for updates when we know PC has them it can quite frustrating.