Search the Community

Showing results for tags 'not working'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer - Early Access + Game Preview
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Help, Questions, and Support
    • Bug Reports, Crashes
    • Suggestions and Ideas
  • Information
    • Announcements
    • Forum Rules
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 11 results

  1. djcad2017

    Extenders

    I can’t seem to get the extenders to work, no matter where I put them. Any ideas ?
  2. My Compass is locked to a Gateway Chamber near my starting base on Sylva. Activation of the same Gateway Chamber and "Gazing" the stone, verifies the Gateway is located on the equator. However, my Compass always shows that Gateway as North. No matter what direction or how far I travel from it, my Compass always shows that Gateway Chamber (located on the equator) as the most northern position.
  3. My Compass is locked to a Gateway Chamber near my starting base on Sylva. Activation of the same Gateway Chamber and "Gazing" the stone, verifies the Gateway is located on the equator. However, my Compass always shows that Gateway as North. No matter what direction or how far I travel from it, my Compass always shows that Gateway Chamber (located on the equator) as the most northern position.
  4. Xbox and Windows 10 cross play not working. when i invite a windows 10 player from the xbox they load but they just go to the big spaceship where it says create a new world. CAN YOU PLEASE HELP
  5. Tito Cortes

    Mouse and keyboard

    I am playing with a g502 spectrum mouse. I am have no response in game for the mouse at all, but the keyboard works fine. Is this a glitch or something else?
  6. Hey everyone! I really need some help here I bought Astroneer on steam which I am using on my Acer Aspire E 15 laptop but every time I open in a few seconds in to the loading screen it stops working (Astroneer Has Stopped Working is the message it just stops working) anyone have a solution to this? Any ideas would be much appreciated. I'm also using the Microsoft store version free trial & that one works just fine no problems just that it doesn't save my games I guess that's just because it's a free Trial & only saves games once it's been paid for. At least that's just my assumption. If no one can find a solution I just going to buy the Microsoft Store version. Thank you to anyone that can fix this. By the way there are no error codes just what I mentioned above. Astroneer Has stopped working.
  7. Is anyone else having an issue where the inhibitor mod won't work when you pick it up after you die with it on your terrain tool?
  8. Q E TAB will work once in a while. Keyboard has no issue while typing on other platform or so. Only in astroneer. WASD works perfectly, just the other action keys are acting up. Has there been issues like this before? if so, is there any fix?
  9. I need someone to help me, I cant play the game I just purchased. Once my free trial finished I got the game and started playing . I made some tethers and placed them in a line to expand my base but then suddenly I couldn't move so I restarted the game but when I came back on my planet I was trying to get out of my space shuttle (because i lost all my progress) by pressing the TAB key but nothing was happening . I restarted the game a couple times still had the bug so i decided to come to the forum to see if i could get any help or a re-fund.
  10. whentheduckquack

    Multiplayer-Console

    When i invite my friend or join my friends game nothing happens at all!
  11. adub999

    Tether Issues

    Not sure this is the right place to post this as it may be something I'm doing wrong, rather than a bug. Antone have any ideas why random tethers might stop working? In this short clip, you can see I am tethered correctly, then when I move forward, the next one does not work. I have a few like this. Is it a bug? Does anyone else have this issue ? Thanks for any help guys (and gals!) tether1.mp4