Search the Community

Showing results for tags 'no power'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 8 results

  1. As you can see, I still have a Small Battery with Power, but the "No Power" Icon is on over my head. Possible fix, your script probably says: Once battery on backpack is out of power Then turn Icon on. Keep that, but add a line for small battery to fill the backpack instead of running off of it. That would fix everything real quick. PM me if you want help.
  2. Steam - Win8.1 64-bit - Mouse/Keyboard - Intel i7-3770 - 16GB - Nvidia GTX 1050 Ti (Driver Version 397.64)- MBAudio MSI B75MA E33 - Seagate ST2000DM001 2TB SATA Medium Turbine on reload turns when out of wind (sometimes after creating is turning out of wind), does not generate power the small turbine stops turning in the same area (behaves as normal after placed in wind then moved out of wind area)
  3. My backpack is not recharge no matter I put a small gen, solor or wind panel on the backpack Cant even charge when I stand next to platforms etc...
  4. First and foremost - Great update! Love the added freedom of creativity to place things through power tethers! I like the direction its heading! Large Rovers / Large Storage [Steam: Post Basebuilding Update] The large rover has 4 (x2) slots [including the front and back connectors], and a large storage uses up 2 of the (x2) slots [giving you a total of 8 slots free: 4 from the large storage, 1 seat, 1 remaining (x2) on the rover, and the front and back]. Prior to the update, you could power your rover by placing a power source [solar panel/wind turbine/large battery] either on your large
  5. None of the platforms are getting power not matter how I organize them or placing solar panels or wind turbines on them.
  6. Hi all, I am having an issue with my power. Even with two solar panels attached to my person I continuously have no power. It doesn't regenerate at all, not even moderately like it usually does when you don't use power. I tried connecting myself to tethers that transfer power to me, I tried not being connected to anything I still have no power all the time. Please, if anyone knows to fix this issue message me/reply. Thank you!
  7. Played last night 12-29-16 had no problems game ran beautifully in multiplayer at that, played today and new platforms have no power with an icon displayed in the front port where nothing can attach. I will attach a picture tonight
  8. A few days ago I was racing around my planet in my rover, stopping occassionally to collect to power. I'd place the power onto the storage rack on the rover (and sometimes one on the front and rear as well) and it would draw down from the power crystals whenever required. Today in version 0.2.108.0 my rover will not take any power from the crystals. I have a dead rover... Any thoughts on what has changed? Game still runs really smoothly on my system.