Search the Community

Showing results for tags 'mouse/keyboard'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support + Suggestions
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 5 results

  1. So I flew off to tundra to try and get the tundra outfit. All ready to go. I experienced some small bugs along the way such as medium batteries havng their yellow bar outside of the actual battery itself but nothing mayor until I noticed the gateways I had activated 6-7 weren't activated. Only 2 gateways ever showed up, always the origin point gateway (the one I was at) and the one I had activated before that (I think).
  2. hubbit200

    Teather visual glitch

    Summary: Teathers change their appearance. Description: When I put down teathers, leave, and then return the curved blue lines are all inverted (See screenshot), even though the line connecting the character seems to originate from where the blue line should be. Platform: Steam Version / Build Number: 1.0.7 Specifications: OS: Windows 10 CPU: Intel core I7 GPU: GTX 1070 RAM: 16GB Drive: SSD
  3. Summary: Two objects constantly falling. Description: On every planet I visit, whenever I go into a cave, every 20 seconds or so, two objects (See screenshots) fall past. They always fall on the left of the character, extremely fast, impossible to interact with. They appear out of the ceiling and disappear through the ground. One of the objects is clearly a dust particle system, but the other one is unclear, it just looks like a black mass with pink-red spots. They don't hurt the character, but they do get very annoying after a while! Platform: Steam Version / Build Number: 1.0.7 Specifications: OS: Windows 10 CPU: Intel core I7 GPU: GTX 1070 RAM: 16GB Drive: SSD
  4. So I was just mining out some Malachite around some mountains as normal, when I came across one of the marbles (Zebra stripe, so most common I think). I attached it to my rover (large) and started heading back to my base, coming across a barrier. Since I had a drill attached to the rover I decided to just power through it, but when I pressed the corresponding context key (default c and v, x and z for me) the game froze for a second then crashed completely. I've retired this same bug a couple times, placing the drill and marble on the different ports of the rover (front and back) and it still manages to crash the game. It's not a huge deal, as I'm pretty sure the marbles are purely aesthetic, but just something I figured I'd note down. Thanks for any fixes you can offer. (on PC btw, steam mouse and keyboard)
  5. I have made my rocket but it will not lift of it just says thruster required even though there is already a thruster on the vehicle.