Search the Community

Showing results for tags 'login'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support + Suggestions
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 4 results

  1. 1.0.7 - Steam - drop on connection to host while on the Gateway Platform Steam - Win 7 x64 I have been playing a multiplayer save with my brother, who hosts. After saving and quitting on the Gateway Platform (we had just unlocked the engine on Calidor), I tried to reconnect to see the new skin, and now whenever we play that save, my client immediately drops to desktop. Even with host ON the Platform it does not change the outcome, though he reports actually seeing my character model briefly before it disappears again. Curiously, I have checked the log folder and it is empty. Not technically a crash? Specs as follows: OS: Windows 7 x64 CPU: Intel i5 7500 RAM: 2x4GB DDR4 1200Hz
  2. I have yet to see the via-Steam login work. Tonight I tried the e-mail+password drop-down and it kept disappearing. So I did a Steam login, knowning it would fail. And it sent we to a login page. So I got in using 1 bug to workaround another. Win10 & Chrome
  3. Xbox one Patch: 197 3 rover train rover -rover-large rover found thruster not made just attached to side of large storage. (no hydrazine on storage) First the game crashed while getting in rover for the millionth time. Then at login when I exited rover it immediately flew away/clipped out. It however left the 3rd rover the only large in the 3 rover train.
  4. I built a spacecraft, added a single seat, filled it with fuel, and then added a habitat before realizing how late it was and logging out while sitting my in base habitat (a storm was coming through) not the one on top of the spacecraft. When I logged back in this morning the habitat that was on top of the spacecraft was now sitting on top of a giant rock the same color as the platforms that are used for new base platforms. I can only assume that the habitat sitting on top of the spacecraft made the game assume it was being placed for a new "home".