Search the Community

Showing results for tags 'lock up'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support + Suggestions
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 2 results

  1. Just today tried to play and the game kept kicking me after about 2 mins in game, just dropped off, no error message or anything. I've kept trying to play using other characters thinking it might be a character thing, but then I landed on a planet, my guy shrunk into the ground and the game froze. Very odd. Was working perfectly fine last night. UserBenchmarks: Game 74%, Desk 101%, Work 102% CPU: AMD Ryzen 7 1800X - 101.1% GPU: Nvidia GTX 1060-3GB - 70.2% SSD: Intel 760p Series NVMe PCIe M.2 128GB - 121.9% HDD: Seagate Barracuda 2TB (2016) - 89.1% HDD: Seagate Barracuda 2TB (2016) - 105% RAM: Corsair Vengeance LPX DDR4 3000 C15 2x8GB - 101% MBD: Asus ROG STRIX X370-F GAMING Are my system specs. Did you guys do an update yesterday or something?
  2. Summary: 119 - Steam - Pressing menu key after loading screens stops you from doing anything in the application. Description: When the screen with the pre-alpha notification is shown after the loading screen (see screenshot below), after pressing a menu key (i.e. ESC or F6), the application does not react to any input any longer. That is, there is no reaction to any key pressing or any mouse actions. The only option is to terminate the game with external means, like Windows task manager. The Steam overlay still works and is accessible in this situation. Platform: Steam Version / Build Number: 119 Specifications: OS: Windows 7 Pro 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_ldr.161011-0600) CPU: Intel Core2 Duo E8400 3GHz (2 CPUs) GPU: AMD Radeon HD7750 1GB RAM: 8GB Drive: ST1000DM003-1CH162 ATA Device 850GB (NTFS) DxDiag.txt See also: