Search the Community

Showing results for tags 'lines'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support + Suggestions
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 3 results

  1. Sir Dragonlair

    Invisible teather lines

    After digging deep into the caves, the teather lines connection is not visible anymore. I have included my save file (in zip format) and a screen shot. System Spec: Windows 10 Pro 64-bit Intel Core i7 920 @ 2.67GHz Corsair 12.0GB Triple-Channel DDR3 @ 1600MHz ASUSTeK P6T (LGA1366) 1023MB NVIDIA GeForce GTX 550 Ti (EVGA) If you need more information don't hesitate to contact me. Continue your good work and congratulation to all the team for this excellent game. p.s. After restarting the game and removing the last teather i placed and putting a new one , the connection lines where visible again. Save File: Astro.zip
  2. after i left the game once there were lines on my world on the terrain
  3. If you pick up a tether line by accident or on purpose and try to connect it back to where it originally was. If you don't connect it to the originating base line high lighted in blue and connect it to the out reaching line still highlighted in blue, even if it's still in the same place as before. If it's not the main base line highlighted in blue first, you end up with an entirely dead tether line. The only way I've found of fixing this is to go back to the base (if you haven't died already) and pick up the first tether of the dead line that's closest to the base and put it back down again to re-power up the dead tether line. - Steam - Controller - (could be the same problem on keyboard & mouse as well, have yet to test it)