Search the Community

Showing results for tags 'launching'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. Hello I reported everytime i launch the game, my settings are not save, by setting i mean sound settings and mapkey. Is already load by default. Also, we cannot move forward with vehicle when using french keyboard mapping... I am playing on PC on Steam Version And on Steam we can see i am not the only one Big thanks to dev for this game
  2. I just bought this game on steam, tried to open it, Error says "directX runtime required install it now?", i press yes and install and ue4 pack, Open the game again and the same error still appears, but when i press yes it opens the same installer but with the only option being "uninstall". I tried reinstalling the game multiple times, restarting my pc multiple times, alot of "fixes" that are on the c++ 2015 thread, installed xinput1_3 and xinput1_4 and alot of diferent fixes i found online, none of them worked. This is my last stand before refunding. Specs : Windows 10 Pro Amd R9 280x Amd FX-8320 Gigabyte 970A-DS3P 16 Giga ram