Search the Community

Showing results for tags 'large platform'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer - Early Access + Game Preview
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Help, Questions, and Support
    • Bug Reports, Crashes
    • Suggestions and Ideas
  • Information
    • Announcements
    • Forum Rules
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 2 results

  1. Hi, I would like to report a problem that I have been having, please accept my apologies if this has been already reported or is an expected behavior. I am playing on xbox one x, problem I am having is while trying to move items on large platform, I am not able to move some items when placed on a large platform. This is only in case of some specific items (therefore I suspect it may be expected behavior). For me this is happening for a research chamber and vehicle bay. I initially placed them on certain locations but now I need to move them but am unable to do so. I tried after removing the power cables. I am able to move other items that were placed on a large platform, medium printer and Mineral extractor both I was successfully able to move, which are placed on large platforms. Please suggest me action, I had to create vehicle bay again since I placed it at a point where is couldn't print anything :(. Please let me know if there is a workaround. Ashish
  2. So I was very happy to discover that you can now put Large Storage onto the new Large Platforms. However, I've now discovered that any batteries attached to these Large Storage are not connected to the base's power network. Power doesn't go in, nor does it go out.