Search the Community

Showing results for tags 'lags'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 3 results

  1. I play with my two friends. After about 20 hours of the game, we found out that due to my unstable and slow 3g / 4g internet, each of us drops the frame rate in the game, including the host, but there are no problems when playing without me. Also, my game works fine at maximum settings, the problem is exclusively in the cooperative. Due to the slow synchronization with me there were several bugs: - pressing the start button for researching the material, the process does not start, and when the host clicks this button, everything works; - after using the teleport to another point on the current planet, my friend and I (we are clients) took damage similar to the damage from a fall and died right in the portal after teleportation; - 2 times I had a problem with flying to another planet and it consisted in the fact that the new solid fuel engine was enough to reach the main planet link of the teleport; - when moving quickly around the planet by transport or gliding into a cave due to a long download through of my slow Internet, the other client and host will experience a significant decrease in frame rate
  2. I bought Astroneer on steam and tried playing it for some time now in singleplayer and multiplayer. I can't even walk for 2 seconds without having a lag spike where I can't turn the camera or suddenly am somewhere else. I turned down all the graphic settings to low, it didn't change anything. This problem happend right from the start, even in the tutorial and the starting sequence where the capsule flies, the animation basically was a big lag. The game also has a way higher loading time than with all of my friends. Internet connection is flawless, upload and download highspeed, good ping and everything else. Other very high performance games like ARK have worked perfectly on my PC since years, just Astroneer doesn't do it AT ALL. It's totally unplayable and since I can't find a fix for it via the settings or anything else, I have to see it as wasted money and time. Very disappointing as I was looking at this game for a long time.
  3. Endersik

    Lags in Menu

    Hi, I have a question, why do I postpone the game after this update, I have such lags in the whole game as if it was 2 fps and writes me that I have over 60 fps and this game once walked to me 100 fps or more and I have a question whether it's by update do I have something with my computer? I uninstalled the game and reinstalled, I wrote different things and it still does not work, maybe someone can repair it or know what is the reason. My PC: Intel i5-7400 3.00 GHz AMD Radeon R7 360 Series 8GB Ram Windows 10 64-bit. Thanks in advance