Search the Community

Showing results for tags 'item placement'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support + Suggestions
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 2 results

  1. Summary: 0.6.1.0 - Steam - Unable to Place Items in Specific Spots (On Large Rover) Description: After the large rover was driven, a medium storage item was detached off the rover. When wanting to place anything back onto those specific two item slots the medium storage took up, the game wouldn't let you (including the medium storage detached from the rover). Note: Nothing was attached to the medium storage when removed. I apologize for not capturing any media based on this bug. Platform: Steam Version / Build Number: 0.6.1.0 Specifications: OS: Microsoft Windows x64 | v.10 10.0.16299 | Build 16299 CPU: AMD Ryzen 7 1700X Eight-Core Processor GPU: Radeon RX 580 Series RAM: 8.0 GB Drive: NTFS 930.96 GB
  2. Mouse/keyboard? Controller? Either Steam? Xbox?: Steam What were you doing leading up to this bug? Smelting Items, Building things (Vehicle Builder, Printer) Any steps that we can take to reproduce the bug on our end is appreciated When you try to smelter something, but there's no place to put the smelted Item, it won't appear and the resources are lost. When the game tries to switch items away from a building plate, but there's no place on the sides, the items fly away.