Search the Community

Showing results for tags 'in'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 6 results

  1. Hello. I just saw the Tweet of the game's official account. Is there REALLY a way to make deals with Tesla and add their cars in game? DLC or not, I will enjoy it and I am sure others will do too.
  2. Summary: I left a multiplayer game my gf hosted while orbiting Vesania in a large shuttle. When I came back in, I respawned back in Sylva and have been unable to retrieve my shuttle since. I first encountered this bug in 1.0.13, but it is still present. Description: I was orbitting Vesania ready to land with a large shuttle, but I didn't have any landing options (a different bug). To try and remedy this, I left the game and rejoined. Unfortunately, I was respawned back in Sylva and had to make another shuttle to get back to Vesania, where my large shuttle was still in orbit, an
  3. Hello, I was exploring a new cave I found that lead nowhere, decided to dig further to see what happens. I somehow dug a hole that allows me to see whe world from the inside out and it makes you fall through the world (it happened in early acces once, but I didn't dig the hole myself back then, it just appeared at some point). No crash report or anything, game still works fine, there's just a hole through the world. Not sure what other info I can give you. hole in the world.mp4
  4. Hi! I got a problem like you see in photos. How can I fix it? Please give me a solution. Thanks! ?
  5. I created a 3 rover train on Barren and needed to get some supplies from Terran. So I went back got them and launched back to barren, however I couldn't find my rover train I figured it was a rendering issue and waiting a bit but still couldn't find them. Until I happened to look up. Not sure what to do at this point
  6. help me plss I have a headphones USB and i dont have sounds in the game...my SO is w7