Search the Community

Showing results for tags 'gpu fps terrain2.0'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support + Suggestions
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 1 result

  1. Team, I suffer the same FPS degradation as others have reported, but it's just as bad on Terrain 2.0 as it is on Terrain 1.0 saves. Eventually, after exploring, or putting down tethers, a save becomes so bogged it just isn't playable anymore below 15 fps and I just delete it. Terrain 2.0 is no different, and is directly related to the amount of territory I cover. I just upgraded my GPU to an RTX 2070 (from a GTX 1050) in a ePGU attached via Thunderbolt3 to a Lenovo PC with a 16GB of RAM and a core i5 processor. The new Exotic Tech demo moon exhibits much more of a hitch / lag while running, walking , driving than previous versions did, even with the new hardware upgrade. Overall, 0.10.5 on my new GPU is MUCH faster, 55-60fps where I was pulling 40 max on the GTX 1050. But the Tech Demo Moon runs signifantly worse in terms of lag than the Terrain 1.0 levels do, on the same hardware. I realize I have a CPU bottleneck on my system, but old saves, new game starts on Terrain 1.0 run buttery smooth.