Search the Community

Showing results for tags 'gateway engine'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 4 results

  1. The current sound when teleporting is way louder than the rest of the game sounds. It is also a rather sharp sound, so it hurts my ears if I don't turn down the sound in that moment. I could also just lower the sound in general, but then I can't hear the other game sounds as well. Perhaps this is a bug, but I'm not sure, so I'm posting this here instead.
  2. Summary: 1.17.88.0 - Steam - Power cable floating in Sylva Gateway Engine Description: In the Gateway Engine on Sylva, an unconnected piece of power cable is floating in the middle of the Engine. It is especially visible when teleporting, as it appears right next to and in the player. I have checked all other Gateway Engines as well, but the bug only exists on Sylva. Platform: Steam / XBox One / Windows 10 Store Version / Build Number: 1.17.88.0 Specifications: OS: Windows 10 Home x64 | v. 1909 | Build 18363.1256 CPU: Intel i7-7700HQ 2.80GHz GPU: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (laptop edition) RAM: A-DATA 2x8 DDR4 2400Hz Drive: HGST Travelstar 7K1000 1TB
  3. Steps to reproduce: - make a tractor and somes trailers ( may also need a small solar panel and a small wind turbine putting in the front of the tractor ) - try to drive them to a gateway chamber but not arrived in fact Expected result: - nothing happened Actual result: - My tractor and me fell down to the gateway engine of Sylva which I haven`t activated after my computer started to freeze. My tractor disappeared after I ran randomly for minutes. So that there was myself only in the gateway engine that there is no need Oxygen. I didn`t want to die cause my backpack contained somes small objects and tried to call others to save me but I died inexplicably before they could activated a gateway chamber on the surface of Sylva. I'm using the Steam version of Astroneer on Window 10. Let me know if you need more information Here is the screenshot after only myself remained staying in the gateway engine.
  4. Description: I went to the Gateway Chamber of Glacio and it was blocked with a forcefield that usually appears when it is given the appropriate resource. Am I missing something? Do other people have this problem? Platform: XBOX ONE Attatchments: