Search the Community

Showing results for tags 'frames'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support + Suggestions
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 5 results

  1. So on Xbox one x I play since my pc is under maintenance I am restricted to strictly playing console atm but the FPS on multiplayer lobby’s is unexplainable at times if I’m hosting it same thing. or if a friend is hosting it same thing. Sure on x on a 4k it is pretty but I much prefer having stable frames before having something like 4k when can we expect to see improvements on multiplayer lobby frame rates.
  2. I understand on console the game is currently in pre-alpha, but I'm still having a great time playing with friends. Something I noticed almost immediately after maybe an hour or 2 of playing is that the frame rate slows down quite noticeably the more tethers and modules get placed. As far as modules go, maybe keep the component pop ups hidden until your character is right in front of it or chooses to use, that way there isn't a large clutter of words in a concentrated area.
  3. Offwarren2409

    Rover fell through world

    So a buddy and me were attempting to get a rover down our mining tunnel. We had a bunch of tethers so the frames were already dropping. as soon as my friend got the rover close to the hole, he and it fell through the world. We thought it was lost but we found it about 3 minutes later. Bronco Car.mp4
  4. At first the game was flawless, 120 frames almost all the time, seamless game play, and everything just worked. But after a couple of hours of playing and lots of tethering, I noticed a huge difference in performance so I restarted my game then my PC. I came back and spawn in my pod and the frames were still dreadful. I decided to check if it was being close to all the structures, so I drive out a bit in my rover and once I disconnect from the tether, The performance felt like it was at an all time high. And I realized that whenever you're connected to your tethers (which in mind you need for oxygen and energy, both vital to the expansion of the game) you drop down to 15-20 fps. This is the worst of the 3 bugs I've experienced and it would mean the world to me if the devs could figure this out. XOXO ~L3V3L
  5. At first the game was flawless, 120 frames almost all the time, seamless game play, and everything just worked. But after a couple of hours of playing and lots of tethering, I noticed a huge difference in performance so I restarted my game then my PC. I came back and spawn in my pod and the frames were still dreadful. I decided to check if it was being close to all the structures, so I drive out a bit in my rover and once I disconnect from the tether, The performance felt like it was at an all time high. And I realized that whenever you're connected to your tethers (which in mind you need for oxygen and energy, both vital to the expansion of the game) you drop down to 15-20 fps. This is the worst of the 3 bugs I've experienced and it would mean the world to me if the devs could figure this out. XOXO ~L3V3L