Search the Community

Showing results for tags 'frame rate drop'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 3 results

  1. Title pretty much says it. While in a cave, wind noise (assumed from a storm because it's the same wind noise associated with a surface storm) causes the game to lag substantially. Including frame rate drop, input lag, and terrain tool response.
  2. Currently I'm getting a consistent error when playing the game. If I remove the main tether from my Base the frame rate immediately slows to a crawl and eventually crashes. Same happened when returning I a buggy. As soon as the tether made a connection with the vehicle the game became unplayable and crashed. 20-12-2016_21-30-22.mp4
  3. The game starts up fine but when I play there are these annoying instances of stuttering. The sound will slow down and the game will freeze before snapping back into action. It occurs roughly every minute or so and regardless of where I am. I can be looking at a wall underground and it will happen just as often as when I'm standing in my base. This happens constantly and it's making the cam almost impossible to play.