Search the Community

Showing results for tags 'frame drop'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support + Suggestions
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 5 results

  1. gatherium

    multiplayer bugs

    A friend loaded into my single player game i had him follow me down my mess of tunnels and apparently this hole that i was using, that was already created (i didnt dig it), wasnt there for him. when he tried to dig it, it would dig and reappear. if i went in the hole i would disappear. on my screen he would be really sort of laggy if he walked across that area. another bug that might be related is he has these floating ground bits from places that we have cleared out on the surface. he said if he dug them they would also reappear. note, this was in our multiplayer save that we started together while the previous state bug was on a game i had started single player and had some time on before he loaded into it. also i am host in both cases. once we went to the surface and i was showing him around on tractors, i lost a lot of frames. it went as low as 15 to 19 but stayed around 30 or so. i usually get about 40 to 50. not sure what was causing this. we did get in and out of tractors which caused stutters due to the saving game thing, maybe repeated in and out of tractors was causing less and less frames. not sure, just speculation. i wasnt experiencing these frames drops while playing on the multiplayer save we started together. so maybe it was caused by the base and everything going on, with the added person. so maybe i will get that performance issue when we add more things to our base in the multiplayer save and play more on it. just wanted to report these few bugs that ive experienced. otherwise the game is great so far. ive been playing for a while, but its even funner when a friend also plays. 1.0 has been amazing so far.
  2. Astroneer is a stable game frame rate wise but when a friend joins you the server lags and the frame rate drops. If this could be fixed by the end of Q1 2018 that would be great.
  3. Malachite

    Extreme Frame Drop

    Me and some of of my friends play on our own server that I host and when my friend gets a certain distance away from me and begins to mine, my frame rate drops dramaticly and I begin to lag.
  4. Summary: 119 - Steam - Rovers Flying and Frame Drops Description: Gone around for doing some other things. When I came back, the rovers just processed on my Field of View, flying around. The screenshot attached was the only I could get, because of the intense frame rate drops when this happened. I play steadily on 30FPS, but this reduced it to less than 10FPS. Platform: Steam / XBox One / Windows 10 Store OBS: I'm playing on a Notebook. Version / Build Number: 119 Specifications: OS: Windows 10 Home x64 | v. 1607 | Build 14393.693 CPU: Intel(R) Core(TM) i7 4500U CPU @ 1.80GHz GPU: NVIDIA GeForce GT 750M RAM: 2xSmart Modular SH564128FJ8NZRNSDG 8 GB Drive: ST1000LM024 HN-M101MBB Image attached represents slot for memory via CPU-Z application.
  5. Isuzu

    frame drop , lag

    The game is really fun Korean user Computer Specifications Graphics card 1080gtx, RAM 16GB, CPU i7 4790k, It's a huge spec. Frame drop, lag is too severe Urgent need for improvement