Search the Community

Showing results for tags 'disconnecting'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. Since about 2-3 days ago I simply cannot stay in a friends game for more than 5 minutes before the game freezes and I get disconnected with an error saying "Failed to connect to host." This is beyond frustrating and completely game breaking for me. I didn't buy the game to have a solo experience so that is out of the question. I've tried fixes i've found online and on forums for over 3 hours now to no avail. Can anyone please advise me on what I can do to fix this? I'll even take a temporary fix at this point, I just want to use my space hoover again. Thanks
  2. Ever since I got the game, I've been having issues with tethers. Let's say I spend a bunch of time making this huge long tether system out to the middle of nowhere, save my game, and exit. If I load up my world again, the tethers are not connected to each other. They are all there in the exact same spot, but I'm not getting oxygen, and the blue line isn't showing. To fix this, I need to start from my base, pick up the tethers, and place them again. Going off of the example, I'll be out far away from my base with no oxygen source. This is a huge problem, as I have a lot of tethers placed down and it screws me up having to replace them all. Is this a known bug, and is there a possible cause for this? Thanks.