Search the Community

Showing results for tags 'disappearing'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 6 results

  1. Hey Guys, I was driving along on the surface and stopped to get common element. I got out to get some but when I turned around to put it on the rover, every thing was gone. The truck, two rovers with storage on both, 2 unknown research, a habitat, a solar panel, a seat, a winch, and a few minerals were gone. I looked into the sky and there they were. They were exploded with the wheels completely off. I went to get a closer look but they moved as if they were attached to me somehow. I ran to a nearby mountain, they collided with it and reassembled but I never recovered them as they completely disappeared. I noticed a problem before all of this took place. You see any time I got out of the truck, the truck would try to jump off the ground. I'm thinking it my have something to do with the way Astroneer saves since all of this has happened to me twice. Luckily for me, I have a large base with plenty of resources and I wasn't too far from it, as this was a lesson that learned from the first time it happened and I died. I'm sure System Era will fix this soon, but in the mean-time I would recommend tethering to places unless you have a lot of resources to rebuild. Good Luck !
  2. Look at this below. This is my first problem. And my second problem is: The character just walking on the spot frequently with lag. I think this bug seems to reappear because of a more severe lag than before a recent hot-fix update. But the exact reason is that the developers know. Please fix this bug.
  3. I am playing with a mouse and keyboard, in Steam, and I have recently encountered a bug that happens when you are playing in multiplayer. When one of your buddies hops into anything, that is, habitats or seats, and you are holding an item in the air, if you place said item at the same time that they get into a vehicle (it's more common then you would think), the item will disappear! If there is a current fix for this that I have missed, I would greatly enjoy it!
  4. Windows 10/Xbox playing on PC Window 10 pro. game ver. 6.5.0 While playing today, I had several instances where things would just disappear. The last one before I left the game was a small gen I had picked up off the ground and attempted to place on the med. storage that is on the small rover. I heard it click and for a split second, it was there and then gone. BTW I still have to remove my seat before I can board my vehicle. *sigh*
  5. *Pictures below taken with my horrible phone camera* Last night one of my trucks disappeared right before my eyes and thought it was gone. Today I looked up in the sky and saw 3 dot icons way high up. I drove close amd saw it was my missing truck and rover trailer. I started building the ground very high to try and reach them but the higher I built, the higher the floating vehicles went. The wheels were also detached and floating apart from the truck. Another thing happened as I was building; a house icon randomly flew across the sky then disappeared.
  6. During the experimental testing, i reported i bug. well the bug is a bug, but i found out what happened to the nugget and when it happens. it happens on the truck with the large storage compartment and storage module. what is required, you have the seat on the truck and one storage compartment and one storage module on it. depending on the option you have active on the suit, for example a beacon and no compound in the suit stored in, in the moment you take a seat one compound nugget will disappear from the storage of the truck. but it does not really disappears it moves into the suit backback, but only if you have no compound in there and a building option active which requires a nugget of compound. this happens also with the other resources, for example a copper nugget and the empty slot from the suit, for building a generator etc. it only happens, when the storage module is on the truck with the driver seat, attached trucks with storage and compound is not affected. this bug is also present in the current build of the game