Search the Community

Showing results for tags 'delay repeater'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support + Suggestions
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 1 result

  1. Mouse/Keyboard - Steam - Version 1.14.74.0 I was placing a delay repeater and a storage sensor when I noticed the Bug and found out what was going on exactly. I was playing with a friend on his save. After I created a few branches with the delay repeater in a cave to activate some dynamite I wasn't able to create another branch although I had 6 left. The result was that I automatically placed the segment pin on soil. But I wasn't able to pick it up again. Every time I hovered with my mouse above the LAST pin I saw the window that usually pops up when clicking on the repeater itself (Pic1). After a few seconds everything ended in a crash of the whole game. I tried to rejoin but the game crashed again. Then my friend restarted the save and I could join again. I tried the whole thing one more time and my game crashed like 3 more times. I was able to join without reloading the save though. Pic1: Later I tried to use a storage sensor. There I noticed the same Bug, but without the crashing-part. I placed the storage sensor like in the second picture and I wasn't able to pick up the last segment pin at the auto arm. It just showed me the Storage Sensor's window where I could select the cycles. Everything worked though. Pic2: We already finished the game on that save and we're just trying to achieve some of our goals like blowing up Atrox (we already have a huge hole reaching to the mushroom-level and a lot of ressourced/things are floating in the air. So its pretty full down there) or collect as many ressources as possible what might have led to these bugs, as well. But none of us ever had problems with lags or performance in general. So I got pretty suspicious when my game crashed 4 times in a row. Unfortunately I really dont know how to reproduce this bug. I hope my description gives you at least an idea of this issue.