Search the Community

Showing results for tags 'connectors'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. I encountered this bug. You try to direct first the new base node and suddenly it moves to different direction The Power/Air connectors, when they are build the connectors container is placed 180° wrong into the backpack. is it possible that the consumption of the default air in the backpack has been increased? It feels like my Astroneer needs more Air than before. Storm - when you are below surface you can now hear the storm when if passes over you, also the visibility decreases a little. Storm - Ok the storm slows you down, that is ok, but now the storm a
  2. I was building a shuttle (looks like this) notice that half the connectors from the top are already occupied. then I tried to build a crane on top of it, the whole thing started spanning out of control for a bit, which resulted in both the shuttle and crane falling over (disconnected) I managed to sneak into the shuttle and press tab, then I flew away, the animation for take off started playing HORIZONTALLY and INTO the planet a little bit... that was just funny and minor. however, the crane remained there on the ground as you can see here: I