Search the Community

Showing results for tags 'client'.

The search index is currently processing. Current results may not be complete.
  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 5 results

  1. Summary: 1.19.134 - Steam - Crane with drill only working for host in MP Description: When attempting to use a crane with a drill as a client, the drill is spinning and the crane is moving but it's not actually modifying the terrain and collecting any resources or soil. Apparently this issue is present for a long time but I decided to create a post anyway since it's still happening. Platform: Steam Version / Build Number: 1.19.134 Specifications: OS: Win10 Professional CPU: Intel i5-10600k GPU: Nvidia RTX2070 Super RAM: 32GB DDR4 Drive: Samsung SSD 1TB
  2. My friend can press the arrow buttons to change resource (as in the lines on the physical indicator of how much soil you need per resource change ) but the screen doesn't change and he cannot start the centrifuge process. I can use them normally but he can't. When he logged off and back on, it was fixed.
  3. Description: In multiplayer, when a client tries to send a rocket with EXO payload (for salvage initiative) all items of payload drop on the floor, no points are credited but 500 octets are taken from inventory. Platform: Steam Version / Build Number: 1.11.62.0 Specifications: OS: Windows 10 x64 CPU: i7-4790k GPU: Geforce 1080 RAM: 16GB Drive: SSD
  4. Input device: Keyboard & Mouse Platform: Steam How i achieve this bug? when i'm connected to my friend and i want to travel to another planet, then my space ship (shuttle) start glitching, for example i see just myself falling to space or just hydrazine fuel. After reaching orbit of planet everythings go fine and i can play normal as before leave my origin planet sometimes when i'm traveling through space to another planet and have this gliching travel, my game just close without any bug report or crash report window. it's littlebit flustrating when you have full large shuttle loaded with large rovers etc and you lost everything. After connecting again, ship is lost, just my inventory stay as before crash.
  5. 'ello there, During a multiplayer session as a client, I had lost my Terrain tool (Not the mods the tool itself) Around the 26th of Sept. I couldn't open it or manipulate stuff so not just invisible. I re-logged back then and all the normal things, I have as of today returned to the same friends' file and the tool is still missing, and I was wondering if others have had this issue and apart from restarting her file over again is there a fix for it?, e.g. Somehow resetting that I had even been there?.