Search the Community

Showing results for tags 'circles'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support + Suggestions
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 1 result

  1. Summary: Game wont load past the spinning circles/planets Description: About a month ago, after playing the game for several hours during various builds my Astroneer decided I have played enough. Now, when I try to start the game via steam i get as far as the music playing after the planets and circles loading screen but then it simply closes without error. This is still the case after the most recent update (Update 0.8.0) I had some success before the most recent update by deleting the %AppData%\Local\Astro\Saved\Config\WindowsNoEditorGameUserSettings.ini , where on a couple of occasions the game loaded. On the occasions that the game loaded, i did note that after about an hour or so of playing I lost the ability to pick items up, such as research items/blobs. To cover all the bases I uninstalled the game and deleted the %appdata%\local\Astro folder too. Then reinstalled and had exactly the same issue. Platform: Steam Version / Build Number: Not sure how I would get the build number as the game wont load, I couldn't find these instructions on the forum post explaining "how to post a bug" - but I updated to 0.8.0 today. Specifications: OS: Windows 10 Home CPU: AMD A8-6600K APU with Radeon HD Graphics (8570D) GPU: Nvidia Geforce GTX960 RAM: 32gb DDR3 Drive: Samsung SSD Evo 250gb / Seagate Desktop 2 TB Internal HDD (st2000dm001)