Search the Community

Showing results for tags 'calidor'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support + Suggestions
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 6 results

  1. So, I just discovered that if you accidentally attach a full canister to the top of one of the 8 doodahs on the centrifuge whilst it's running, it will move that canister to any attached storage slots, but then continue to offload all the in-progress resources as well, which results in the attached image. On a related note, I have a centrifuge on Novus which has a complete resin stack stuck in one of the slots, and the centrifuge is unusable as it won't unload the final resin stack onto any free storage slots.
  2. Summary: 1.0.4.0 – Steam – Getting stuck while walking Description: Getting stuck while walking near both poles of Calidor Platform: Steam Version / Build Number: 1.0.4.0 Specifications: OS: Windows 10 Home | 1803 | 17134.523 CPU: Intel i5-4460 3.20GHz GPU: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti RAM: Kingston 2x8GB DDR3 800Hz Drive: Western Digital 1TB (WD10EZRZ-00Z5HB0) Bug Report Counter: 19
  3. I've activated the gateway engines on every planet except Calidor, because some of the chambers won't activate even with full power. Other times, the pillars will descend, but the Odd Stone won't appear.
  4. Originally posted on Steam forums Feb. 12th: https://goo.gl/mMA9R5 Decided to use recommended Steam's bug report example. Hope it helps. _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Currently using a 4x Large Rover train, and 3rd/4th rovers get stuck, each time I leave and try to drive off again. 1st and 2nd rovers move correctly, for the most part, except the other two prevent the train to move forward. It appears that fiddling with the tethers connecting the various rovers is possibly a fix, unsure of that statement, yet I can get it moving after a few tries. This issue happens EVERY time I leave the rover and it's a pain in the ass to travel and work. As for the contents of the rover at the time of this report's creation: 1x large battery 1x RTG 1x Oxygenator 1x Solar Panel 2x Large Storage 8x Medium Storage with (battery, packager, 1x ammonium, 8x tethers, 1x extenders) 1x Winch 1x Medium Shredder 1x Crane + Drill Strength 3 3x Worklights Further info found while writing this report. The front and rear wheels will behave in an abnormal manner, as shown below. The middle axles in all rovers also shake and jerk, unknown if this is caused by the bug, or normal axle behaviour. Facts: Not having items in any of the rovers except for the seats, doesn't make the issue go away. All vehicles are powered. Currently in Calidor, but it was persistent in Sylva too. Turning off "Absolute Steering" has no apparent effect. Vehicles are located at surface level. Issue happens at base, out of base and underground. Issue happens every single time, no exception so far. Vehicles seem to work indefinitely, until I exit them. Then the bug occurs. Bug doesn't seem to be resolved with time, as it has been aproximately 30 minutes since I started writing this report, with the game running in the background. Graphical settings are set to max, no experimental clouds. Haven't changed any key-bindings. If dug underneath, the rovers will begin sliding forward, has no effect on the bug. Exiting and re-entering the seats, multiple times, seems to have no effect. All other vehicles work properly, namely: The tractor + 3x trailer, buggy. (Haven't had an encounter with the medium rover yet.) Entering the crane has no effect. Shuffling items around, adding and removing "heavy" items to rear end trailers has no effect. Using keyboard and mouse. _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Version /Build Number: 1040 _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Specifications: OS: Windows 10 Pro 64-bit (10.0, Build 17134) CPU: Intel(R) Core(TM) i7-6700K CPU @ 4.00GHz (8 CPUs), 4.0GHz GPU: MSI GTX1070 8GB RAM: 16384MB RAM Drive: Samsung SSD 750 EVO 250GB Feb. 14th EDIT: Issue is still present, and I can confirm that the tethers are somewhat linked to the issue, as removing and connecting a few times makes the bug go away, until you exit the rovers again. Hope this report helps, good luck and good job!
  5. Pagan

    Some Beauty I Saw

    Some pictures i took on my favorite planet Calidor. Whats your favorite planet? 1) Stacked up compound into Astroneer logo. 2) Alignment of planets, almost breathtaking. 3) Sunrise on Calidor
  6. While exploring a cavern I got launched into the air, well technically into the soil above me, then fell down to my death. I was standing on solid ground while this happened, no plants in the vicinity. This happened on the planet Calidor and the moon Novus on seperate occasions, and while on Novus it teleported me to the surface, on Calidor it just launched me up into the air, causing a fall to my death.