Search the Community

Showing results for tags 'avatar'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support + Suggestions
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 2 results

  1. Seeing as you guys have access to both discord and the game files and animations for astroneer, why not create custom avatars and emojis? Make them out of the dancing astroneers, just saying! Give back to the very vibrant discord server you have
  2. Number of bugs that may or may-not be known Windows 10 PC, Steam download. Game version; (Alpha) 0.6.8.0 Backpack: from time to time if I try to Shift+click an item to put it on my backpack, the game is supposed to just say "Backpack full". However this does not happen and most of the time either throws my items across the map never to be seen again or sometimes my backpack just eats it. Particularly when I try to pick an item off my vehicle, but it happens other times as well... My most recent incident for example; I had 2 free spaces, both on my deform tool. My backpack contained 4 oxygen tanks, 2 in the aux spots and 2 in the top backpack slots, 4 canisters in the next 4 slots down (one partially filled), 1 full set of extenders, 1 piece of copper, and a boost augment active. I attempted to pick up; 2x small batteries and 1 Lithium. My deform tool accepted the 2 batteries, and my backpack showed the animation for picking up the lithium, but just ate it... Rover: from time to time when I want to use my rover to drive around, I cant get in, and I have to fight it to get in the seat. Most of the time my deform tool just equips and unequips itself repeatedly, and I have to jump on top of the vehicle to get in, yet it still sometimes persists even though the "press E" reticle appears. I believe its because of a line of sight conflict between the player and the vehicle itself, since he has to look at the seat to get in and pressing e on the rover doesn't work, you must look at the seat. (also while its not a bug, id like to add the driving mechanic is extremely difficult to use being there is no break, and pressing S just turns you around instead of slowing down and reversing half the time. the A/D keys should also just steer the wheels and not move the vehicle, as it moving the vehicle causes fidgety ultra sensitive strafing. Its also extremely annoying when you plug it in and the items on the front/back eject 20 meters away when you plug it in to charge). Research Chamber: While this only happened once, and I cant really comprehend how this happened or what was abnormal, but once I created a research chamber, placed it underground connected to and above ground power source. At the time I didnt know what the extenders were, being I couldnt research it yet, so I just chained together a line of small wind turbines to above ground and connected it to a solar source. Everything worked fine for a while, then the chamber stopped working altogether. I could start researching an item yet it acted as if it had no power, even though it clearly did. so I threw it away and created a new one that worked. later I used extenders and redid everything. even made a big underground checkpoint. Out of curiosity I pulled the old chamber back to the checkpoint and plugged it in, started researching, and it still acted as if it had no power, even though machines around it were clearly working. at that point I just buried it and forgot about it. Power Cords: Very minor but sometimes when the power input is fluctuating the arrow animation on one way cords will spasm out and flicker on and off. This fixes itself when the input is stable. Avatar: Stop pointing at it and PICK IT UP!!! Oh sorry moderators, not yelling at you. My character keeps pointing at the ground/item and wont pick it up. this is quite annoying when youre attempting to catch an item from falling Excavation: the symbol for resources will remain above the ground even after they have been excavated. Framerate: frequent reloading of the same part of a map when youre walking back and forth between places causes terrible frame stuttering. It would be helpful if there was a mip-mapping option and/or a chunk update distance. (Im using an i5-6200U with integrated 520, 8GB ddr4 ram (laptop). Not the recommended for this game but I can manage) Closing statement: I know this thread is filled with some negativity towards the game, so Id like to finish with positive feedback. This game is absolutely beautiful, extremely graphic even on low settings and unmistakably has an enormous amount of effort and time put into it. Even with these bugs it is greatly approved by me. This project has so much potential and is breath taking so far. Keep up the amazing development!