Search the Community

Showing results for tags 'auto-load'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support + Suggestions
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 1 result

  1. Summary: First Bug: I used to walk throught a passage which I had created inside a cave, exploring and so on. Few hours laters, may be after an update, a deposit appeared right in the passage I was using, half buiring the tethers. Second Bug: When I jumped in my shuttle with the backpack printer auto-locked on a compound blueprint , the compound stack I left on the side of the shuttle autoloaded inside my backpack printer. I'm not sure if it is a game feature or not, but in my opinion it is not , so here the topic about it. I tried again and it is doing this every time (it's not a isolated bug). Here, the compound on the shuttle and my empty backpack. I'm inside the shuttle, and the compound stack is gone. In fact, it's in my backpack, loaded inside the printer. Platform: Steam Version / Build Number: 0.6.7.0 Specifications: OS: Windows 10 Family x64 V 10.0.16299 CPU: Intel i5-6200U 2.8 GHz GPU: Nvidia GeForce GTX 950M 4GO RAM: 8GO DDR4 Drive: