Search the Community

Showing results for tags 'auto extractor'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support + Suggestions
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 8 results

  1. StickBot

    Bug Report

    If its on and then you unplug it and put it in your Large Rover it will suck power from your rover and not let you turn it off
  2. Summary: Auto Extractor yielding resource stacks of a type that is not present. Description: Auto Extractor had been set up at Site A, yielding ammonium. That job completed. The extractor was packaged and moved into storage at base. Later that packaged extractor was move to Site B, unpackaged and set up on a deposit of pure graphite. It yielded stacks of ammonium, even though zero ammonium is present there. Platform: Steam / Windows 10 Pro Astroneer Version: 1.14.74.0 Specifications: OS: Windows 10.0.19041 CPU: Intel i7-9700 3.00GHz GPU: NVIDIA GeForce RTX 2060 RAM: 16GB
  3. Summary: 1.14.74.0 - Steam - Auto Extractor -> Use/PickUp -> Crash Description: Every Time i try to PickUp or Use one of the 2 AutoExtractor, the game instant Crashes and closed itself. The 2 Extractors were stopped working after Loading the game. Power connection and Storage can be Plug/UnPlug. The Savegame is the place were the Problem ist, maybe somone can try the Savegame. Platform: Steam Version / Build Number: 1.14.74.0 Specifications: OS: Windows 10 x64 | v. 2004 | Build 19041.450 CPU: Ryzen 2700X GPU: RTX 2080 8GB RAM: G.Skill TridentZ 3200 8GB x2 Drive: WD-Black NVMe PCIe 500GB ----------------------------------------------------------------------- unreal-v0-2020.08.25-15.46.52.dmp unreal-v0-2020.08.25-15.44.07.dmp GAME_001-03-CRASH$2020.08.25-16.20.49.savegame
  4. I set up an auto extractor with a medium resource can on a malachite deposit then went to Calidor. When I returned 2 malachite were stuck on the extractor output at the same time and the can was empty. I moved the malachite to the can but it still didn't work. Even disconnecting from power and moving the extractor doesn't work. Read on Reddit that packing and unpacking the extractor fixes the problem, but haven't tried yet.
  5. Summary: The button repeater does not toggle the input/output state of a medium resource canister when the button repeater is also connected to an auto extractor. Description: Test setup: 1. Place a medium resource canister atop an auto extractor. 2. Attach a storage sensor to the medium resource canister and set it to “full or empty”. 3. Connect the storage sensor to a button repeater. 4. Create a branch point for the button repeater. 5. Attach a branch from the button repeater to the medium resource canister. Attach a branch from the button repeater to the auto extractor. 6. Turn on the auto extractor and wait for it to fill up the medium resource canister. Expected Result: When the resource canister is full, its state should be toggled from input to output. Actual result: The resource canister’s state remains unchanged. It does not toggle to output. Notes: When the resource canister becomes full, the button repeater does indeed send a signal to the resource canister as is evident in the signal animation. However, no actual state change occurs. The button repeater correctly turns off the auto extractor. If you do not attach a button repeater branch to the auto extractor in step 5 and instead manually fill the resource canister, the button repeater does correctly toggle the state of the canister from input to output. In the following video link, I first show the correct expected behavior by not including the auto extractor in the experiment. In the second part of the video, I include the auto extractor and demonstrate that the test then fails. Video recording: https://1drv.ms/v/s!AgyAjt7yCN5TmWQ2B86CL7os1kho Platform: XBox One Version / Build Number: 1.13.129.0 Specifications: Xbox One X, default hardware.
  6. As stated, if I place Auto extractor on a large rover with 2 RTGs, the rover starts to deplete its battery in motion as if Auto extractor was using all the energy from the RTGs, which makes such config useless. I either have to package the Auto extractor or drive a little, remove it from the rover, let it charge and drive a little more.
  7. Summary: 1.13 Automation update - Steam - Crash when using packager on auto extractor Description: after finishing up a resource harvest, i was packing things up to move to another resource location, when trying to deploy a packager on the auto extractor, the game crashed and returned to desktop Version / Build Number: 1.13.121.0 Specifications: OS: Windows 10 Home | Version 1903 | OS build 18362.900 CPU: Ryzen 5 2600 GPU: NVIDIA GTX 1660 6GB RAM: 2x8GB DDR4 1200Hz Drive: Western Digital Blue 1TB unreal-v0-2020.06.25-20.22.42.dmp
  8. I have been able to replicate this crash multiple times. repackaging an auto extractor placing it on a large rover with a paver, tier 2 drill, and a single seat then entering the seat will cause the game to crash. here is the error from one of the crash reports INVALID_POINTER_READ_c0000005_Astro-Win64-Shipping.exe!TetherNetworkSingleton::operator=