Search the Community

Showing results for tags 'aluminum'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 4 results

  1. Summary: 119 - Steam - Tank Turned Into Tethers Description: The Oxygen Tank randomly stopped working as one. When putting my mouse over it, its name changed to "Tethers", and is rendered useless. Image attached represents the glitch. (Cordões mean Tethers, in the Portuguese version; the item was thrown ) Platform: Steam / XBox One / Windows 10 Store OBS: I'm playing on a Notebook. Version / Build Number: 119 Specifications: OS: Windows 10 Home x64 | v. 1607 | Build 14393.693 CPU: Intel(R) Core(TM) i7 4500U CPU @ 1.80GHz GPU: NVIDIA GeForce GT 750M RAM: 2xSmart Modular SH564128FJ8NZRNSDG 8 GB Drive: ST1000LM024 HN-M101MBB Image attached represents slot for memory via CPU-Z application.
  2. beirirangu

    Resources glitches

    The game's been pretty clean, with exception to the low frame-rate (which I hear is going to be addressed very soon) , but I've noticed a couple of things that didn't seem right, particularly with resources 1. For starters, I smelted a piece of aluminum early on in the game, but no matter what I do, I can't pick it up from the smelter: whenever I click on it, it picks up the storage unit on the other side (pic included) 2. Sometimes I collect power resources that simply don't work, no matter what I do or where I put them: I've tried my backpack, base modules, all my vehicles (two trucks and a rover), but they still won't give me ANY power 3. After I died from the slide feature (I built a steep incline to reach a crash site in the side of a mountain, and when I tried to get back down, I slid until a lone edge made me fly uncontrollably to the bottom) but the point is that my backpack somehow wasn't where I died, it was in my base, literally right next to my spawn (habitat module) , but I didn't realize that's where it was until after I got back from where I died, and after I picked up all the resources I dropped, which were just floating there, as small and organized as they would've been in the backpack (I wish I took a pic of it) 4. And lastly, After the most recent "119" update, I somehow got a small part of compound in my backpack... I couldn't interact with it in any way except to have it go into the building function thing (like the backpack printer and the base modules) to make it try and build things (which it never does) , though I did finally manage to drop it onto the ground by having it in one of the habitat building slots and then filling in the empty slots before switching to a module that doesn't use compound (included in the bottom of the pic) Astroneer Bug.bmp
  3. Hi all, I wnat to report a bug I encontered with the smelter. I had 6 Laterite, I placed 4 of them in the smelter and started it. Half way the process, I wanted to try to put the remaining laterite in the smelter (in the 2 leftmost empty spot left by the refined aluminum). The problem is that it interrupted half way the refinering of the laterite, placing an half-stack of alluminum, to start the processing of the ones I've inserted. Finished these, he completed the half laterite, creating a second half-stack of aluminum. (sorry for the english, but it's not my native language ç_ç) I took some screenshot, and I also attach my save files I play on Steam, if you needs further information, please let me know - Omnia89 - AUTOSAVE_0_2017.01.10-22.37.26.sav
  4. Catch

    Some bugs I found

    Well first off, I had one of my rovers just completely vanish during a sand storm, I tried finding the beacon for it and it was miles away and high up in the sky as if it was on another planet, but I haven't made any rovers on other planets besides the main one. Second, items seem to "phase" into buildings such as the vehicle bay, I had two aluminum that I accidentally dropped and both fell inside the vehicle bay and I was unable to get either of them. And, my rover's seem to be pushed into the ground when I get in. Finally, the trade platform took off with my items and I was suppose to get stuff in return, but I left the game (and saved) while it was in the air, and it was landed when I got back on, but my old items were on it and I couldn't take them off, so now they are stuck on it. Hopefully this helps get them fixed