Search the Community

Showing results for tags 'alpha'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 14 results

  1. Hi. Wasn't there some additional suit or color or something if you bought the game early? There was sonething in the patchnotes about it? I got it at launch on game preview but I have the same 4 suits as my friend who started to play yesterday.
  2. What happened to these graphical features making it into the game? I’m talking about how the ice looks in the ground as you mine it, how it’s embedded and looks shinier and has a different color than the surrounding soil. I thought these looked awesome and you should add them back once the game is fully stable And bug-free
  3. 1.0 is not a Full release in technical analysis. Still love the update though. (Amazing additions, and I understand the "Bug/Code" business, don't get me wrong.) Let us begin with Coder/Developer technical definitions, so none are misled by this common label language: Beta: Beta phase generally begins when the software is feature complete but likely to contain a number of known or unknown bugs.[4] Software in the beta phase will generally have many more bugs in it than completed software, speed or performance issues, and may still cause crashes or data loss.
  4. This is a simple suggestion. Add a button (or hotkey) that hard-resets the open module. Essentially delete all items on the module, delete the module, and re-create the module, as if it was freshly placed. The benefits of this is it would allow us to reset batteries, shredders, chemistry stations, or any other module manually when it dicks over. The latter two are particularly prone to jamming.
  5. I found a tether in a cave. When moving it back closer to my own tethers to use it, it connected at a high, close to vertical angle, through the cave wall. When I dropped the tether it showed no oxygen hose, but did provide me with oxygen. It was close to other tethers I'd dropped, but I couldn't see it being connected to them, and didn't think the ones in the cave above were close enough to connect. I've posted a video with this bug name to my profile. https://account.xbox.com/en-au/Profile?GamerTag=WizardSleeve555
  6. I accidentally printed something with (A) button, and then quickly tried to stop it again with (A) button. This worked, in a sense. I got my Compound back in full and nothing it being printed. But the printing sound is still on and the 2 bars of energy I lost aren't regenerating. I then tried printing something else. It printed, the printing sound stopped, but now my backpack energy isn't regenerating at all. Videos here: https://account.xbox.com/en-au/Profile?GamerTag=WizardSleeve555
  7. If I try to collect a a resource when my backpack is full by picking it up with RT then pressing X to drop it into my backpack, it says the backpack is full, but then the resource is just left on the map, on its side, and uncollectable. It is then stuck in this positing and does not have a selection ring around it. I have seen this happen 3 times from memory I think you can see them in my profile. I've Shared them with the bug name: https://account.xbox.com/en-AU/Profile?xr=mebarnav The screenshot shows exactly what I mean, with the Compound stuck on its side above a platform
  8. Summary: 0.6.1.0 - Steam - Power Cells bug, not ever discharging Description: Energy cells connected to the truck give it infinite energy, never unloading the cells, you can go miles and never run out of energy. Platform: Steam Version / Build Number: 0.6.1.0 Specifications: OS: Windows 10 Pro x64 | v. 1703 | Build 15063.0 CPU: Intel i5 4440 @ 3.10GHz GPU: NVIDIA GeForce GTX 750 1GB RAM: Corsair 2X4GB CORSAIR Drive: Western Digital 160gb
  9. The game now will not launch in offline if you have bought on Windows 10 any sugestions (reply if u have same problem)
  10. After playing for a few hours the rover started to display odd behaviour. First the small solar I had attached to the front of my rover decided that it wanted to be in my back pack when astroneer was sat in the rover. The animation would cycle around the solar being attached to the rover node and moving to my backpack. When I jumped out of the rover the solar would become detached. You can see it mid-flight in the image below. A few minutes later, stranger behaviour again. The rover started to buck when I exited, something I've seen before but not for some time. Then, when entering
  11. I really don't like the new patch, waiting for bytes? Come on i want to play not to wait hours exploring while my base farm bytes to unlock new things... Am i the only one or someone else dislike this?
  12. I am enjoying the Pre Alpha build of the game. I really hope when the full retail version is released those that paid for the pre alpha build at least get a discount when buying the final version. Even 5-$10 off would be a great way to show you appreciated the support of those that bought the Alpha builds. I know I would be more likely to buy it. -Thanks
  13. Item number one: There are some areas of the map where I just fall into the ground and float around for like 30 seconds. Though it does reset my position, still happens quite frequently. Item number two: Not a whole lot of guidance as far as how to play. Not sure if that is by design or not but it is a bit confusing when you first start playing on the console version.
  14. After my first venture beyond my original Hab. I returned to half of it covered by what looked like land. I could walk through I but I couldn't see my base components or supplies. Attempts to extend the base started tunneling the platforms deeper and deeper into the ground. After leaving further than the computer could render and returning again the issue was fixed. About 50% change this happens every time it re-generates the terrain.