Search the Community

Showing results for tags '1.4.15.0'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support + Suggestions
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 5 results

  1. Summary: Astroneer crashes shortly after startup Description: I've been running into a problem with Astroneer where the game will crash after letting it run for a few minutes. In some cases this is when I'm still on the title screen, or if I'm actively playing the game. The crashes come in two flavors, either the game will freeze and eventually close, or my computer entirely freezes and it's non-responsive. This used to be an intermittent problem for a while, but now it happens fairly regularly. The crashes only seem to occur when I'm playing Astroneer; I don't have this problem with other games. As far as I know my game, drivers and OS are up to date. I've already emailed my crash logs and hardware configuration. I also was able to get this stack trace from my clipboard. LowLevelFatalError [File:C:\Depot\AstroRTX\EngMain\Engine\Source\Runtime\Windows\D3D11RHI\Private\D3D11Util.cpp] [Line: 182] Unreal Engine is exiting due to D3D device being lost. (Error: 0x887A0006 - 'HUNG') 0x000000007B1DA388 KERNELBASE.dll!UnknownFunction [] 0x00000000641E211B Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00000000641B0E19 Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x00000000646732D1 Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x0000000064673F46 Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x0000000064664B4A Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x0000000064664AAE Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x000000006466BBFB Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x0000000064AA9EA6 Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x0000000064AA7C71 Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x0000000064BFBE3F Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x0000000064BFD765 Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x000000006413516E Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x000000006413536E Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x0000000064ABE426 Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x0000000064ABE4B8 Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x000000006421B527 Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x0000000064214057 Astro-Win64-Shipping.exe!UnknownFunction [] 0x000000007E214034 KERNEL32.DLL!UnknownFunction [] 0x000000007E9C3691 ntdll.dll!UnknownFunction [] 0x000000007E9C3691 ntdll.dll!UnknownFunction [] Platform: Steam Version / Build Number: 1.4.15.0 (although this has occurred in previous builds as well) Specifications: OS: Windows 10 Home | v. 1803 CPU: Intel i7 4790 GPU: AMD Radeon R9 390 RAM: 16.0 GB Drive: Samsung 850 Evo 250GB
  2. Summary: Drills not drilling in the forward direction anymore. Platform: Steam - PC Version/Build: 1.4.15.0 Specifications: PC, Intel Core i7 960 3.2GHz stock 48GB RAM, Windows 10 Pro Velociraptor 10,000RPM Game Install Drive, (SSD OS Drive,) So the angular setting of the dual-drills on the front end of the buggy are not set at 0-degrees. Occassionally the angle gets skewed, and just now, but i'm not sure what the trigger for it was, its' flipped around to the point where the large buggy is drilling under it's wheels. The skewed setting stays with whichever buggy started to bug out. if I mount a drill on front and back of buggy, it's the same angle. image attached. Video link: https://youtu.be/b-yK50d0RtQ
  3. Spyrø

    Choppy Walking

    Information: Mouse & Keyboard (PC) Steam This issue happen when i update new version of astroneer (jetpack update) when i load my game file.. my character start walking like this (link) choppy , i tried to messing around with video setting.. still not the issue idk why this actualy happen. Astroneer: walking issue
  4. So, I just discovered that if you accidentally attach a full canister to the top of one of the 8 doodahs on the centrifuge whilst it's running, it will move that canister to any attached storage slots, but then continue to offload all the in-progress resources as well, which results in the attached image. On a related note, I have a centrifuge on Novus which has a complete resin stack stuck in one of the slots, and the centrifuge is unusable as it won't unload the final resin stack onto any free storage slots.
  5. Leaving the area while centrifuge is still spinning, and there are no slots to deposit finished resources, the centrifuge will become stuck (unusable) with finished resources facing down, not popped up to manually grab. Save/Reload doesn't help it. Possibly [AS-6705] or [AS-7785] affected this. Screenshot attached shows this happened with a second centrifuge I built to replace the stuck first one.