Search the Community

Showing results for tags '1.0.4'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support + Suggestions
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 5 results

  1. Purchased today though HumbleBundle and downloaded on steam. Played though the Tutorial twice with no issues and started a New Game, Played on the first planet for maybe 15 mins, crashed once when I fell though crack in ground and lost all progress, (Hadn't learned when it saves). Couldn't find Compound close by so decided to start a fresh planet. Got maybe 10 mins in and it crashed while running back to the starter base. Attached is a zip file of the second crash and the dxdiag file. Astroneer Logs.zip
  2. When walking around on Novus I keep getting teleported into the air about every 10~30sec. The height can vary a lot. Mostly it's just little hiccups about 1/4th of the characters height above the ground, but sometimes it's multiple times the characters height. I can't make out any particular reasons. The ground looks reasonably flat, I didn't modify it with my tool at all. I'm not quite sure but it might even have happened when I don't move at all. When trying to explore caves this will occasionally cause the character to get launched through the ground to the surface and sometimes even up into the sky, resulting in death from fall damage. This makes playing the game on Novus pretty much impossible, as traversing the surface is hard due to the terrain and exploring the underground will result in death/major inconvenience every 5~10 minutes.
  3. Summary: 1.0.4 - Steam - Rover stops responding when drill is turned on Description: Any rover in my game stops responding to input while a drill is turned on in any front/rear slot. Input resumes working when the drill is toggled off. Video of bug: https://cdn.discordapp.com/attachments/260188315913945105/544151203441934336/New_video_Small_2.mp4 In the video I am always holding forward, and half way in I start holding forward and steering, but when the drill is turned on, only the rover's momentum keeps it moving. It will eventually come to a stop and even slide backward if on a hill. There is a workaround that can still make it usable by accelerating, then toggling the drill on and off periodically, so that the rover's momentum will carry it forward while drilling. Its less effective up-hill, of course, so it still isn't ideal. Platform: Steam Version / Build Number: 1.0.4 (present since 1.0) Specifications: OS: Windows 10 Home | v. 1803 | Build 17134.523 CPU: Intel Core i7-2700K CPU 3.50GHz GPU: NVIDIA GeForce GTX 970 RAM: Patriot 3x4GB DDR3 1066Hz (12GB) Drive: KINGSTON SA400S37240G (SSD)
  4. [SOM] †D† prince_laharal

    1.0.4-Steam-Game freezes

    Summary: 1.0.4-Steam-Game freezes Description: The game froze (and the computer) after a few minutes (5-10) of playing. Happened 3 times on the 02-09-2019. Platform: Steam / Windows 7 Pro Version / Build Number: 1.0.4 Specifications: OS: Microsoft Windows 7 Professional Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit CPU: Intel(R) Core(TM) i5 CPU 750 @ 2.67GHz GPU: GeForce GTX 570 (1.5 GB RAM) RAM: 8GB -----------------------------------------------------------------------
  5. Vladislav

    Bug place on the Desolo

    I do not know the name of this bug. Reload game, bug not gone. I think, I'm not only one, who found a bug. R.S. I russian, little know english.